Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné nakrúcanie v Markíze: Járovej vulgárne vynadali!

Rozhorčená mama vulgárne vynadala Andrei Járovej. Zobraziť galériu (11)
Rozhorčená mama vulgárne vynadala Andrei Járovej.

BRATISLAVA – Skoro ju porazilo! Playmate Andrea Járová (28) je za každú srandu. Najnovšie sa nechala nahovoriť na účinkovanie v markizáckom projekte Naši ma zabijú. V zábavnej šou sa jej podarilo zdvihnúť adrenalín rodičom Michala z Prievidze. Spolu s mladíkom ich totiž nachytali fingovaným mileneckým pomerom. V šoku z toho bola najmä mama. Tá sa v istej chvíli prestala ovládať a o sexi blondínke povedala, čo si o nej myslí.

Andrea Járová sa podobne ako iné známe osobnosti nechala zlákať na účinkovanie v novej markizáckej šou Naši ma zabijú. Princíp relácie spočíva v tom, že skryté kamery mapujú situáciu, keď dieťa oznámi svojim rodičom, že tvorí pár s verejne známou osobou. Tieto momenty bývajú zväčša okorenené šokujúcimi informáciami, ktoré u mamy či otca vyvolajú širokú škálu emócii.

V dnešnej časti si zahrá hlavnú úlohu práve Járová. Tá sa rodičom Michala z Prievidze predvedie v úlohe rozmaznanej pipinky, ktorá si potrpí na luxus. Andrea si spoločne s mladíkom pripravili pre potenciálnych svokrovcov viacero prekvapení, ktoré im dávkovali pri spoločnej večeri. Keď im však syn oznámil, že je tehotná, utrápení rodičia nemali ďaleko od infarktu. „Úplne neviem, či čakám dieťa s Miškom. Ešte tam hrá rolu aj môj bývalý partner, s ktorým som ešte spávala, keď som sa s Miškom zoznámila,“ šokovala párik z Prievidze naša najznámejšia playmate.   

Mama mladíka bola zo vzniknutej situácie veľmi nešťastná. V dôvernom rozhovore so synom si preto vôbec nekládla servítku pred ústa. „Nehnevaj sa, čo teraz poviem, ale pre mňa je ona jedna ku*va,“ reagovala s rozhorčením v hlase seriózne vyzerajúca pani. „Ako žena je určite sympatická, ale potom sa to vyvíjalo tým smerom, že sa mi zdalo, že ho ona ovláda. Na to sme neboli zvyknutí,“ obhajovala neskôr svoje správanie Michalova mama.

V súvislosti s nakrúcaním sme oslovili aj Járovú. Chceli sme vedieť, či ju správanie potenciálnej svokry nemrzelo. „Reakcia rodičov bola adekvátna k tomu, ako som sa správala. Vyrukovala som na nich s vážnymi tvrdeniami a povrchným prejavom. Ja by som ako rodič reagovala asi ešte horšie,“ povedala nám k tomu Andrea. „Po nachytaní skrytou kamerou sme sa však na tom schuti zasmiali,“ uzavrela playmate.

VIDEO: Úryvok zo šou Naši ma zabijú.

Andrea Járová v Naši ma zabijú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu