Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jožo Pročko rapídne schudol: Vieme, prečo musel zhodiť až 13 kíl!

Jožo Pročko v poslednej dobe výrazne schudol. Zobraziť galériu (5)
Jožo Pročko v poslednej dobe výrazne schudol.

BRATISLAVA – Poriadne na sebe zapracoval! Jožo Pročko (47) sa svojim priateľom na sociálnej sieti v týchto dňoch pochválil fotografiou, ktorá zrejme zaskočila väčšinu z nich. Zabávač je totiž na zábere výrazne pochudnutý. Ako sa nám podarilo zistiť, za viditeľným úbytkom jeho váhy treba hľadať prísne ultimátum.

Jožo Pročko sa už dávnejšie vytratil z televíznych obrazoviek. Dlhodobo sa venuje najmä podnikaniu v gastronómii. V súčasnosti však popri tom získal jednu z úloh v novom pripravovanom filme. Jeho účinkovanie však nebolo vôbec isté. Na to, aby získal rolu učiteľa v strednom veku, ktorý váži maximálne 80 kíl, musel viditeľne zhodiť. A to sa mu aj podarilo. 

„Mal som 93 kilogramov. No nezhodil som iba kvôli filmu, ale aj preto, že som si už nevidel na pipíka,“ reagoval svojsky Jožo, keď sme ho oslovili. „Už je to oveľa lepšie, čo cítim napríklad aj vtedy, keď sa zohýbam,“ dodal.

Nás tiež zaujímalo, aký bol jeho recept na chudnutie. „Nejem večer, vypustil som mastné a sladké jedlo. Dvakrát do mesiaca si dávam takú dvojdňovú očistu, kedy nič nejem a pijem len vodu,“ prezradil pre topky.sk Pročko. „Druhý deň býva trošku kritický, ale na tretí deň ráno je to skvelý pocit. Je to očista nielen fyzicky, ale aj psychicky. Akoby z vás niekto zobral nejaké zlo,“ dodal na margo očistnej kúry.

Detaily týkajúce sa filmu nechcel Pročko konkretizovať. Na sociálnej sieti však prezradil, že mu to pred kamerami celkom ide. „Pán režisér povedal, že som jeho najväčšie herecké prekvapenie za 10 rokov,“ pochválil sa s úsmevom Jožo, ktorý by mal vo filme „načapať“ svoju manželku v posteli s milencom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu