Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jožo Pročko opäť provokuje: Tvrdý odkaz Kaliňákovi a Ficovi a priateľom bez mozgu!

Pročko takto provokoval počas marcových volieb. Zobraziť galériu (2)
Pročko takto provokoval počas marcových volieb. (Zdroj: FB/Jožo Pročko)

BRATISLAVA - Jožo Pročko sa opäť zviditeľnil. Známy zabávač po tom, čo zmizol z televíznych obrazoviek, sa do povedomia verejnosti dostáva v poslednom čase najmä svojimi politickými postojmi. Už počas volieb zaujal svojim pozdravom smerákom, ktorých na hlasovacom lístku preškrtol a fotku verejne zdieľal na Facebooku. Tento raz zaujal niečim podobným.

Na sociálnej sieti napísal, že síce lídra OĽaNO Igora Matoviča nepozná, páči sa mu jeho štýl. Konkrétne jeho organizácia protestov, ktoré majú podľa komika hlavu a pätu. "Mám rád jeho formu protestu a páči sa mi, že keď rozpráva, tak to má hlavu aj pätu," napísal s tým, že sa mu podobá na Milana Kňažka súčasnej politiky.

Zároveň si však opäť, tak ako pri voľbách, kopol do smerákov. "Kaliňák a Fico o ňom rozprávajú, že je daňový podvoník. Lebo sa im to hodí, lebo je pre ich propagandu vhodné robiť zlodejov z tých, ktorí im šliapu na krk," myslí si Pročko. Na záver položil pre priateľov s mozgom jednu otázku.

 

Jožo Pročko opäť provokuje:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Myslíte si, že pri možnostiach Kaliňáka a Fica, ak by bola pravda, že je Matovič podvodník, myslíte si, že by už Matovič nesedel v base?", opýtala sa bývalá hviezda zábavných šou. Rečnícku otázku nechal nezodpovedanú. Namiesto toho zanechal pre svojich priateľov "bez mozgu" provokatívny pozdrav. "Mojim priateľom bez mozgu želám pekné leto."

Viac o téme: Igor MatovičSmerJožo Pročko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu