Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvrat u jojkárskych Bučkovcov: Tomáš strápnil milenku pred celým Slovenskom!

Tomáš Bučko očividne zlomil srdce ďalšej žene. Hoci Jaji pred celým Slovenskom nedávno vyznával lásku, dnes si pomaly ani nespomenie na jej meno. Zobraziť galériu (13)
Tomáš Bučko očividne zlomil srdce ďalšej žene. Hoci Jaji pred celým Slovenskom nedávno vyznával lásku, dnes si pomaly ani nespomenie na jej meno.

SIHLA – Urobil z nej hlupaňu! Tomáš Bučko je pre divákov dobre známou postavičkou. Zviditeľnil sa účinkovaním v druhej sérii jojkárskej zoznamky Farmár hľadá ženu, kde zlomil srdce nejednej slečne. Najnovšie spoločne s celou famíliou účinkuje vo vlastnej relácii Bučkovci, kde sa po jeho boku objavuje partnerka Jarmila alias Jaja. A hoci jej dedinský plejboj vyznáva v jednotlivých častiach reality šou lásku pred celým Slovenskom, v súčasnosti je už realita úplne iná.

Z nádejnej nevesty len ďalšou do zbierky! Svojrázna rodina Bučkovcov si do svojho súkromia pustila kamery, ktoré mapujú ich statkársky život so všetkými radosťami i starosťami. Za povšimnutie určite stojí aj láska záletníka Tomáša a jeho frajerky Jarmily – bývalej partnerky Slavomíra známeho z Farmár hľadá ženu 3.

„Som do nej riadne zamilovaný. Ona je taká iná ako ostatné dievčatá. Slávo urobil veľkú chybu, že si ju neudržal. Lebo nevedel asi, čo má v dome,“ ospevoval Tomáš v pondelkovej časti svoju lásku. Napriek tomu, že išlo o svojské vyznanie, mladú kaderníčku už celá família vníma ako budúcu nevestu. Podarilo sa nám však zistiť, že v súčasnosti je už všetko úplne inak. Príbehy Bučkovcov sa nakrúcali ešte minulý rok v októbri a situácia sa od vtedy radikálne zmenila.

„No, akoby som vám to vysvetlil,“ začal zoširoka svoje rozprávanie Tomáš, keď sme sa ho spýtali, či je pravda, že už s Jajou netvoria pár. Následne ukončenie vzťahu priznal. „My spolu nekomunikujeme, padlo to. Neviem kedy,“ dodal. Paradoxné je, že hoci s ňou počas šou intenzívne komunikoval, vyznával jej lásku a priniesol ju do rodiny, dnes jej ani nevie prísť na meno. My sme sa len tak stretávali,povedal o žene, ktorú pred kamerami prezentoval ako úplne výnimočnú a div že sa s ňou nehrnul pred oltár.

V súčasnosti už má za mladú mamičku náhradu - do rodinného sídla Bučkovcov si priviedol iný úlovok. „No, ako to medzi nami je, to je prísne tajné,“ reagoval na margo nového vzťahu Tomáš, ktorý sa vraj so súčasnou partnerkou Evou spoznal len tak náhodne. A zdá sa, že podobne ako u väčšiny jeho predchádzajúcich frajeriek, aj táto je „úplne iná ako ostatné“. „Nie je žiarlivá. Čo bolo pred tým, to bolo. Mňa to vôbec neláka za inými ženami, ani sa za nimi nepozriem ani nič,“ okomentoval mladík svoj najnovší vzťah štýlom sebe vlastným.

Keďže u farmára nie je téma svadby ničím zriedkavým, chceli sme vedieť, či s Evou uvažuje aj nad spoločnou budúcnosťou. „Ale to ja neviem, čo bude,“ uzavrel potmehúdsky tému svojich vzťahov Tomáš. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu