Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Martinka z Turca vulgárne naložila ženíchovi: Nezostala nitka suchá!

Martinke sa pred kamerami páči, Slavomír ju už zaujal menej. Zobraziť galériu (7)
Martinke sa pred kamerami páči, Slavomír ju už zaujal menej.

BRATISLAVA - Prvé vyraďovanie! Každý statkár zo šou Farmár hľadá ženu si na svoje hospodárstvo priviedol tri potenciálne nevesty. Po dnešnej epizóde ale všade zostanú len dve. Atmosféra je teda napätá a nápadníčky sú v neistote. V týchto napínavých chvíľach svoj temperament nezaprie Martinka z Turca (29). Svojrázna blondínka nenechá na Slavomírovi z Hnúšte (31) ani nitku suchú.

V sobotnej epizóde sa preriedia rady žien, ktoré prišli hľadať lásku na slovenské usadlosti. Každý farmár si vyberie jednu, ktorá jeho statok opustí a definitívne stratí možnosť stať sa jeho manželkou.

V Hnúšti u Slavomíra má vyraďovanie ešte trpkejšiu príchuť. Ale zrejme viac pre samotného hudobníka. Jeho ženy sa totiž v minulosti vyjadrili, že sa u neho nudia a chcú ísť domov. Dôvodom je aj fakt, že si nie sú isté tým, či je naozaj voľný. Spávajú totiž v detskej izbe a farmár raz prizná, že na bývalú partnerku stále myslí, inokedy zas tvrdí opak.

Táto situácia je nepríjemná aj Kleopatre z Turca. Tá sa už dlhšie vyjadruje, že takého chlapa by veru nechcela. A v dnešnej epizóde vo svojich slovách ešte pritvrdí. „Za takým debilom by som smutná nebola. A jeho priateľke chcem odkázať, že sa čudujem, že s takým chlapom ešte žije. Veď on pretiahne každú jednu sukňu, čo môže, čoho som bola aj ja trikrát svedkom,” nekládla si servítku pred ústa. „Ona môže mať na inakších chlapov a nie na takého ku*evníka,” dodala tvrdo. Či práve ona bude tou, ktorá sa bude musieť zbaliť a odísť, uvidíte dnes večer.

Tip: Pozrite si šou Farmár hľadá ženu v televízii. Presný čas vysielania nájdete v tv programe telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu