Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Toto nevydržíte počúvať do konca: Pozrite, Šuvadová už aj spieva!

Zdá sa, že Barbara Haščáková (vľavo) má v speve novú konkurentku - svoju kamarátku Silviu Šuvadovú. Zobraziť galériu (5)
Zdá sa, že Barbara Haščáková (vľavo) má v speve novú konkurentku - svoju kamarátku Silviu Šuvadovú.

LOS ANGELS – Najhorší lovesong všetkých čias?! Silvia Šuvadová (39), ktorá sa už dlhšiu dobu zdržiava v Amerike, nie je len herečkou. V poslednej dobe sa pasuje do pozície odborníčky na komunikáciu so svetelnými bytosťami. A najnovšie je z nej už aj speváčka. Po sérii videí z inej dimenzie sa hlási o slovo vlastnou skladbou, ktorej hlavnou témou je láska. Medzi zaľúbencami však podľa všetkého veľký úspech mať nebude. Veď posúďte sami, či skladbu po pár tónoch radšej nevypnete...

Silvia Šuvadová za veľkou mlákou síce veľa vody zatiaľ nenamútila, svojich slovenských priaznivcov však v poslednej dobe neprestáva prekvapovať. Pravidelne ich totiž zásobuje videami s mystickou tematikou, ktoré si sama nahráva. K nim najnovšie pridala aj pieseň.

Herečka je bez pochýb kreatívna osoba a tak ku skladbe vytvorila aj vlastný „videoklip“ vytvorený z rôznych fotografií. „Moja prvá pesnička, ktorú som nahrala na mojom počítači a mnou postrihané video,“ pochválila samú seba Silvia v popise k nahrávke.

Hoci hudobní kritici by nad Šuvadovej prvotinou zrejme zalamovali rukami, speváčka a zároveň jej kamarátka Barbara Haščáková nešetrila chválami. „Krásne Silvinka, prekvapila si ma,“  napísala jej na sociálnej sieti, pričom nešetrila srdiečkami.

Škoda len, že prvotina Silvie Šuvadovej uzavrela svetlo sveta až teraz. Možno by sa jej podarilo uspieť aj na odovzdávaní hudobných cien Slávik. Čo poviete?!

VIDEO: Silvia Šuvadová skúša šťastie už aj ako speváčka.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu