Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Barbara Haščáková odhodila na Slovensku zábrany: Úplne holá v prezidentskej vani!

Barbara Haščáková sa v novom videoklipe k piesni Nepozerám objavila úplne nahá vo vani. Zobraziť galériu (8)
Barbara Haščáková sa v novom videoklipe k piesni Nepozerám objavila úplne nahá vo vani. (Zdroj: Michal Petrik)

BRATISLAVA - Fúha, to je pohľad! Barbaru Haščákovú (34) sme v minulosti mohli pokojne radiť k našim najatraktívnejším speváčkam. No ani po rokoch, keď sa tmavovláska vrátila z Ameriky späť na Slovensko, svojej povesti nezostáva nič dlžná. V novom videoklipe k piesni Nepozerám, ktorú naspievala s Mirom Jarošom (36), sa totiž úplne nahá kúpe v prezidentskej vani. A rozhodne sa je na čo pozerať.

Ako sme vás na topkách pred pár dňami informovali, Barbara Haščáková sa po rokoch vrátila na Slovensko. Neprišla sem však natrvalo. Dôvodom jej príchodu do rodnej krajiny sú pracovné aktivity. Jednou z nich bolo víkendové vystúpenie na Cibula Feste, tou ďalšou nakrútenie klipu ku skladbe Nepozerám. Tá vznikla ako duet v spolupráci s Mirom Jarošom. Premiéru videa si teraz môžete pozrieť exkluzívne na topkách.

Zaujímavosťou je, že klip vznikal v prezidentskom apartmáne luxusného hotela v centre Bratislavy. Jedna zo scén sa nakrúcala aj vo vani plnej vody a peny. Kvôli týmto záberom musela ísť Barbara donaha. V súvislosti so vznikom spotu sa nám tiež podarilo zistiť, že všetko prebiehalo v úplnom utajení. Nakrúcalo sa v čase, keď verejnosť ešte nevedela, že Haščáková je už na Slovensku.

„Barbara bola veľmi profesionálna. Scény vo vani sme mali hotové rýchlo. Rovnako tak aj všetky ostatné. Verím, že letný duet sa bude fanúšikom páčiť,“ povedal na margo spolupráce Miro Jaroš. Ten naspieval svoju časť na Slovensku, Barbara zas v USA. Ich pasáže sa následne zmixovali do výslednej podoby. 

Video: Exkluzívna premiéra videoklipu k piesni Nepozerám od Mira Jaroša a Barbary Haščákovej. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu