Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rosnička Mirka Almásy: Do Markízy ako na módnu prehliadku!

Mirka Almásy išla do práce dokonale vyfintená.  Zobraziť galériu (7)
Mirka Almásy išla do práce dokonale vyfintená.

BRATISLAVA - Tip-top! Mirka Almásy (38) je vďaka práci rosničky ľuďom na Slovensku veľmi dobre známa. Práve to je dôvod, prečo sa podobne ako väčšina televíznych tvárí bežne stretáva so záujmom okoloidúcich všade, kde sa objaví. Sympatická blondínka preto nič nenecháva na náhodu a je stále štýlovo nahodená od hlavy až po päty. Dôkazom môžu byť aj zábery, ktoré sa nám podarilo urobiť v Záhorskej Bystrici.

Moderátorka počasia Mirka Almásy si na pohodlnosť veľmi nepotrpí. Minimálne, čo sa obliekania týka. V jej prípade by sa totiž určite nestalo, že by si na verejnosť vyšla v teplákoch či v teniskách. Blondínka skôr uprednostňuje eleganciu, prípadne moderný štýl obliekania.

Nasvedčuje tomu tiež fakt, že aj cestou do práce sa Mirka nahodí tak, akoby išla na prehliadkové mólo. Inak tomu nebolo ani koncom pracovného týždňa, keď sme blondínku stretli v areáli televízie. Hoci sa zohrievala elegantným kožuštekom, nechala vyniknúť aj svoje štíhle krivky. O to sa pričinil outfit tvorený vzorovanými legínami a dlhším topom, ktorý jej obopínal zadoček. Celému vzhľadu prispôsobila aj obuv. Namiesto pohodlných topánok siahla po čižmách na vysokom podpätku.

Pred kamery sa už neskôr rosnička postavila prezlečená do šiat, v ktorých jej to taktiež svedčalo. Nuž darmo, Mirka je za dámu na obrazovke, ale aj mimo nej.

Mirka Almásy preferuje elegantné outfity aj v súkromí. Do práce chodí takto nahodená.
Zobraziť galériu (7)
Mirka Almásy preferuje elegantné outfity aj v súkromí. Do práce chodí takto nahodená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu