Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Páni, toto sa často nevidí! Markizácka rosnička ukázala divákom sexi krivky

Mirka Almásy sa divákom prihovára v menej provokatívnych outfitoch. Občas ich ale poteší aj pohľadom na svoje krivky. Zobraziť galériu (10)
Mirka Almásy sa divákom prihovára v menej provokatívnych outfitoch. Občas ich ale poteší aj pohľadom na svoje krivky.

BRATISLAVA – Vyfintila sa! Markizácka rosnička Mirka Almásy (39) sa pýši štíhlou postavou, o akej sníva nejedna žena. Práve preto si môže obliecť aj provokatívnejšie outfity odhaľujúce jej ženské krivky. Blondínka sa dokonca počas tohto týždňa pochválila svojimi stehienkami priamo pred televíznymi kamerami.

Chce sa páčiť! Nie je žiadnym tajomstvom, že väčšina žien pracujúcich v televíznom prostredí si dáva na svojom výzore záležať. Vzhľad tieto dámy v podstate živí a dokonalá vizáž či vhodne zvolené outfity sú nevyhnutnou súčasťou ich práce. Výnimkou nie je ani markizácka rosnička Mirka Almásy. Tá dokonca raz za čas dokáže divákov Počasia skutočne prekvapiť.

Pred pár dňami totiž blondínka hlásila predpoveď v kratučkých minišatách siahajúcich tesne pod zadok. Mirka je síce dvojnásobnou mamičkou, no tehotenstvá na jej figúre nezanechali takmer žiadne stopy. Niektorých divákov ale určite prekvapila svojou odvahou. Väčšinou sa totiž oblieka o čosi decentnejšie, rovnako ako jej mladšia kolegyňa Lenka Vavrinčíková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu