Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácka postavička s opileckým škandálom: Ulovila úspešného Nóra... A má s ním už aj dieťa!

Anna Pitnerová si v minulosti vyrobila opilecký trapas. Po troch rokoch od šou sa jej však život radikálne zmenil. Zobraziť galériu (6)
Anna Pitnerová si v minulosti vyrobila opilecký trapas. Po troch rokoch od šou sa jej však život radikálne zmenil. (Zdroj: topky.sk/tv markíza)

BRATISLAVA - Už je niekde úplne inde! Annu Pitnerovú (25) si Slováci môžu pamätať z markizáckej Pláže 33. O rozruch sa však blondínka postarala aj mimo reality šou - na jednej z módnych prehliadok sa totiž opila a so zdvihnutou sukňou rozťahovala nohy. Odvtedy však ubehli už dlhé 3 roky a bývalej čašníčke sa život zmenil doslova od základov. Ulovila totiž úspešného Nóra a pred pár mesiacmi mu porodila aj dieťa.

Anna Pitnerová sa pred tromi rokmi objavila v markizáckej reality šou Pláž 33. No hoci sa jej vyhrať nepodarilo, pozornosť na seba pútala aj dávno po skončení televízneho projektu.

Na jednu z módnych prehliadok totiž dorazila pod vplyvom alkoholu a vyčíňala tak, že hostia len vyvaľovali oči – s vyhrnutou sukňou po pupok rozťahovala nohy dokorán. No trapas...


Obrovská hanba markizáckych postavičiek: Ožratá rozťahovala nohy a dvíhala sukňu! 


V tom období plavovláska dúfala, že účasť v „barovej” šou jej ovplyvní život. No ten sa jej zmenil, až keď spoznala svojho terajšieho partnera. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, Anna ulovila úspešného Nóra.

Blondínka už nejaký ten čas tvorí pár s 36-ročným Bjørnom Arnem Slettebøeom, ktorý v Škandinávii pôsobí ako športový riaditeľ futbalového klubu Eiger. A zdá sa, že Slovenka v ňom našla pravú lásku. Nedávno sa dvojici narodilo prvé spoločné dieťa a na fotkách, ktoré bývalá čašníčka zverejňuje na sociálnej sieti Facebook, doslova žiari šťastím. 

Anna Pitnerová žije so športovým riaditeľom nórskeho futbalového klubu Bjørnom Arnem Slettebøeom.
Zobraziť galériu (6)
Anna Pitnerová žije so športovým riaditeľom nórskeho futbalového klubu Bjørnom Arnem Slettebøeom.  (Zdroj: Facebook A.P. + B.S.)

Viac o téme: Pláž 33Anna Pitnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu