Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nvotová sa zbláznila: Ostrihaná ako Kazisvet z rozprávky!

Dorota Nvotová zvolila účes na Kazisveta. Zobraziť galériu (6)
Dorota Nvotová zvolila účes na Kazisveta.

NEPÁL - Vždy svojská! Dorota Nvotová (29) je umelkyňa, ktorá si žije svoj život bez ohľadu na nejaké spoločenské zvyklosti. Táto črta sa prejavila aj pri výbere jej aktuálneho účesu. Kým v máji mala počas svojej svadby vlasy pekne upravené a nafarbené na červeno, teraz vyzerá úplne inak. Svojím výzorom pripomína neslávne známeho kráľa Kazisveta z rozprávky Princezná so zlatou hviezdou na čele.

Stále sa mení! Dorota Nvotová za svoj život vystriedala na svojej hlave už viacero kreácií. Niekedy mala vlasy dlhé, inokedy krátke, raz červené, potom hnedé či čierne. Jej najnovší účes ale poriadne prekvapil.

Na fotografii, ktorú herečka pred pár dňami zavesila na sociálnu sieť, opäť vyzerá úplne inak. „Na pážatko,” okomentovala svoj vzhľad samotná Dorota. No viac ako šľachtického služobníka pripomína rovno kráľa. Stačí prilba na hlavu a Nvotová môže prednášať text: „Já, Kazisvět šestý, z Boží vůle král a hlava pomazaná...

Niektorí jej známi ju však prirovnávajú skôr k Mathilde z filmu Leon so Jeanom Renom. Pozrite si v galérii fotografiu Natalie Portman z tejto snímky a spravte si názor sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu