Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Materstvo ju zmenilo na nespoznanie: Z bláznivej Doroty Nvotovej krásna žena!

Z Doroty Nvotovej je v porovnaní s minulosťou (vľavo) akoby iná žena. Zobraziť galériu (6)
Z Doroty Nvotovej je v porovnaní s minulosťou (vľavo) akoby iná žena.

BRATISLAVA/MOSKVA - Je úplne iná! Dorota Nvotová (31) bola vždy svojská a imidž menila ako na bežiacom páse. Ťažko zrátať počet jej výstredných účesov. Dnes je však z herečky, hudobníčky a cestovateľky mama, čo sa odrazilo aj na jej výzore. Zdá sa, že konečne našla pokoj v duši a je z nej naozaj nádherná žena.

Depresie, pokus o samovraždu a výstredný imidž! Tak kedysi vyzeral život Doroty Nvotovej. Je to však už naozaj len minulosť. Umelkyňa a cestovateľka totiž už našla zmysel svojej existencie. Minulý rok v novembri porodila svojmu tretiemu manželovi Martinovi dieťa a nič už nie je také, ako predtým.

To, že je Dorota momentálne maximálne spokojná, vidieť aj na jej výzore. Na sociálnej sieti Facebook sa pred pár dňami pochválila fotografiou, ktorá zožala veľký úspech. „Normálne som ťa nespoznal,” napísal v komentári herec Jakub Gogál. 

Po bláznivom dievčati totiž nezostala ani stopa. Na snímke sa usmieva krásna a šťastná žena. „Je to materstvom,” odpovedala Dorota na otázky, vďaka čomu vyzerá tak dobre. A tak zrejme Filip nezostane tmavovláskiným jediným dieťaťom.

Dorota Nvotová je mamou 9-mesačného Filipa.
Zobraziť galériu (6)
Dorota Nvotová je mamou 9-mesačného Filipa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu