Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávik prichytený na záťahu: Nepríčetný sklenený pohľad a problémy s chôdzou!

Jaro Slávik sa na jojkárskej vianočnej párty poriadne odviazal. Zobraziť galériu (11)
Jaro Slávik sa na jojkárskej vianočnej párty poriadne odviazal. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Známy slovenský producent a porotca šou Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (38) sa poriadne odviazal! Na jojkárskej vianočnej párty, ktorá sa konala vo štvrtok večer v jednom z bratislavských hotelov, popíjal jeden drink za druhým. Zo žúru odchádzal o pol štvrtej ráno. Evidentne sa dobre bavil. Dôkazom môžu byť aj zábery z cesty domov. Neprítomný pohľad a sklenené oči hovoria za všetko.

Vo štvrtok večer sa konala už tradičná vianočná párty televízie Joj. Aby sa tváre televíznej obrazovky mohli pokojne a nerušene zabávať, médiá mali vstup do hotela zakázaný. Neprítomnosť novinárov si pozvaní naozaj užívali - zábavu si vychutnávali plnými dúškami. A to doslova. Podaktorí to však s pitím alkoholu trochu prehnali. 

Napríklad producent Jaro Slávik. Ten sa zabával do pol štvrtej ráno tak, ako by to mal byť jeho posledný žúr pred avizovaným koncom sveta. Po tom, čo usúdil, že už stačilo, si to namieril k čakajúcemu taxíku. Už pri prvom pohľade na televízneho porotcu zabaleného v bielom šále pripomínajúcom obrus bolo zrejmé, že na párty určite nepil minerálku. Sklenený pohľad a problémy s chôdzou hovorili za všetko. S ťažkosťami nasadal aj do pripraveného vozidla. 

Treba však podotknúť, že pravdepodobne najväčšou hviezdou jojkárskeho večierka bol herec Michal Gečevský, známy napríklad z muzikálu Fontána pre Zuzanu. Ten si zrejme pred bránou hotela skúšal nejakú novú rolu. Vyzeralo to totiž tak, akoby sa rozprával s imaginárnym kamarátom. Keď však videl, že sa mu od neexistujúceho priateľa nedostáva žiadnej odozvy, sadol si na lavičku, kde pokračoval vo fajčení. Bafkanie však nemal pod kontrolou - popálil sa cigaretou. Od zlosti ju okamžite hodil na zem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu