Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľký konflikt: Jara Slávika nemôže ani cítiť... A on ju tiež!

Jaro Slávik sa podľa Michaely Maláčovej zapísal v Čechách ako nespoľahlivý a neprofesionálny moderátor. Zobraziť galériu (8)
Jaro Slávik sa podľa Michaely Maláčovej zapísal v Čechách ako nespoľahlivý a neprofesionálny moderátor.

PRAHA - Prišiel o ďalší kšeft! Jaro Slávik (38) sa stal pred rokom celkom nečakane jedným z moderátorov prestížnej súťaže krásy u našich západných susedov. Nová Česká Miss sa bude voliť už zajtra, no tentokrát bez slovenského producenta. Riaditeľka Michaela Maláčová (41) má totiž na neho ťažké srdce a už s ním nechce spolupracovať. Prečo medzi nimi vznikol konflikt?

Jaro Slávik minulý rok získal pomerne lukratívny kšeft. Spolu s Gabrielou Partyšovou totiž moderoval voľbu českej kráľovnej krásy. Bohužiaľ, za svoj výkon si vyslúžil dosť kritiky. A teraz je už jasné, prečo. Dvojica bola vraj až tak sebavedomá, že sa rozhodla naživo vystúpiť pred kamerami bez skúšok.

Na rádiu Frekvence 1 to pred blížiacim sa tohtoročným galavečerom prezradila riaditeľka súťaže. „Nevadilo mi, ako vyzerali, ako hovorili, niekomu sa to mohlo páčiť. Ale čo je pre mňa neodpustiteľné, je nedochvíľnosť a neprofesionalita,” vyhlásila Michaela Maláčová.

Nespokojná bola hlavne so slovenským producentom. Od neho vraj odfláknutý výkon absolútne nečakala. „Sklamal ma prístup Jara Slávika ako profesionála, ktorý mal odviesť svoju prácu. Riadne to podcenil, to ma mrzí,” povedala šéfka Českej Miss. Po jej otvorenej kritike si už zrejme každý spoluprácu so Slávikom dvakrát rozmyslí.

On sám ale slová Maláčovej vníma v podstate ako podraz. „Myslím, že si len robí reklamu na sobotňajší prenos,” povedal nám. Podľa neho boli chyby práve na druhej strane. „O profesionalite tímu, s ktorým som robil Českú Miss, pomlčím. Rovnako o produkcii, o režisérskych ambíciách ľudí, ktorí tomu vôbec nerozumejú. Bola to strašná skúsenosť a určite by som pre pani Maláčovú nechcel nič robiť,” rozohnil sa Slávik. Zároveň poukázal na to, že on na rozdiel od tmavovlásky necítil potrebu tieto veci vyťahovať na verejnosť.

Ako dodal, s celkovým výsledkom bol nakoniec spokojný. A dokonca vraj práve oni s Gabrielou dokázali k obrazovkám prilákať množstvo ľudí. „My sme vyrobili takmer milión divákov, čo bolo skoro o 250 tisíc viac ako rok predtým. Všetko ostatné je irelevantné,” vyjadril sa pre topky.sk Slávik, podľa ktorého je v tomto prípade najpodstatnejšia reč čísiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu