Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zlé správy pre Slávika: Jaro, toto je tvoj koniec!

Jaro Slávik má porotcovanie v ďalšom Talente viac neisté než isté. Zobraziť galériu (9)
Jaro Slávik má porotcovanie v ďalšom Talente viac neisté než isté.

BRATISLAVA - Hľadajú náhradu! Televízie Joj a Prima sa zatiaľ nedohodli na spoločnom pokračovaní medzinárodnej talentovej šou. Hrozí, že každá stanica bude projekt riešiť po svojom. Podľa našich informácií spor vznikol aj kvôli porote. Česi totiž chceli zostať pri osvedčenej zostave, no Slováci plánovali obsadenie obmeniť. Z toho nevyplývajú dobré správy pre Jara Slávika (38). Aj on sám nám naznačil, že za starý známy pultík už zasadnúť nemusí.

Koniec česko-slovenského projektu?! Už teraz je jasné, že na jeseň by sa mala na obrazovkách opäť objaviť talentová súťaž. Problém je, že televízie Joj a Prima majú na pokračovanie rozdielne názory. A tak sa česká strana potichu pustila do príprav vlastnej šou.

„Na ďalšej spolupráci sme sa zatiaľ nedohodli,” potvrdil nám aj hovorca Jojky Jozef Gogola. Konkrétne príčiny sporu priblížiť nechcel. Nám sa však podarilo zistiť, že - ako to už býva - treba aj za týmto konfliktom hľadať peniaze. Česká strana chcela slovenskému výrobnému štábu platiť menej.

Ďalšia vyhrotená situácia ale prišla pri zmienke o účinkujúcich. „Mali rozdielne názory na porotu a obsadenie. Jojka to chcela obmeniť, aby to oživila, Prima zasa chcela ponechať pôvodný model,” tvrdí náš dobre informovaný zdroj. V rámci odborníkov na talenty to jednoznačne ukazuje na chystanú výmenu Jara Slávika, ktorý bol jedinou slovenskou zložkou tejto trojice. „O tom, kto zasadne do poroty nasledujúceho ročníka je v tejto chvíli predčasné špekulovať,” povedal nám k tomu Gogola.

O vyjadrenie k prípadnej účasti na ďalšom pokračovaní projektu sme požiadali aj samotného Slávika. „Moje účinkovanie je výhradne v rukách producenta a televízie, nemôžem sa preto k nemu vyjadrovať. Pre mňa je dôležitejšie, že víťaz súťaže postúpi do Britain´s Got Talent,” povedal nám producent. „Je to moja osobná dohoda so Simonom Cowellom. A tým považujem aj svoj vklad do talentu za splnený,” dodal, čím naznačil, že s vyhadzovom z poroty je viac-menej zmierený.

O jeho preobsadení sa uvažovalo už po prepuknutí škandálu s gay pornom. Keďže však kastingy už boli v tom čase natočené, kreslo mu zostalo. Z Koliby vtedy presakovali správy, že tak narýchlo sa im ani nepodarilo nájsť adekvátnu náhradu. V tejto súvislosti sa ešte črtá hypotetická možnosť, že Slávik sa objaví aj v pokračovaní. Ak bude mať totiž Jojka samostatný Talent, bude musieť zohnať až troch slovenských porotcov. A to zrejme nebude ľahká úloha.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu