Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozborila pokarhala starká Rozália za vianočným stolom: Kvôli Ťapákovej!

Vilo Rozboril pri štedrovečernom stole s partnerkou Zuzanou Ťapákovou a pani Rozáliou a jej vnukom. Zobraziť galériu (11)
Vilo Rozboril pri štedrovečernom stole s partnerkou Zuzanou Ťapákovou a pani Rozáliou a jej vnukom.

BRATISLAVA - Vianoce v predstihu! Vďaka svojej relácii absolvoval Vilo Rozboril (45) Štedrý večer už začiatkom decembra. K svojmu stolu, ktorý zdieľa s partnerkou Zuzanou Ťapákovou (50), pozval pani Rozáliu (89) a jej pravnuka Viktora (13) - známych z Modrého z neba. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci Markízy už dnes večer, pri nakrúcaní nebola núdza o dojemné ani vtipné momenty.

Dnes každý zasadne k tradičnej vianočnej večeri. Pre Vila Rozborila to však už bude druhá v krátkom čase. Začiatkom decembra totiž jednu absolvoval v rámci nakrúcania relácie Modré z neba. K stolu pozval takmer deväťdesiatročnú pani Rozáliu, ktorú si veľmi obľúbil.

Vitálna babka sa stará o svojho trinásťročného pravnuka Viktora a modlí sa, aby ju Pán Boh ešte chvíľu ponechal na Zemi, kým chlapec trochu podrastie. „Niekedy mám pri nej pocit, že Boh jej toho malého zoslal nie ako príťaž, ale ako odmenu - aby našla zmysel života i v takomto veku. Zrazu má pre koho žiť, má silu a má chuť,” povedal nám moderátor.

Rozália svoju vitálnosť a energiu do života dokázala aj pri štedrovečernom stole. Vilovi nič nedarovala. Keď sa totiž sťažoval, že Zuzana Ťapáková si ho nechce vziať, starenka mala pre neho jednoznačnú odpoveď. „Dobre robí, lebo si mrchavý,” odzbrojila ostrieľanú televíznu tvár.

Moderátor si však aj napriek tomu čas strávený s touto výnimočnou ženou užíval a nedá na ňu dopustiť. „Rozália je zázrak. Bolo to až magické. Nesmierne sa teším, ako ju opäť uvidím na Štedrý večer v telke,” povedal nám. Okrem večere si diváci môžu pozrieť aj to, ako dopadlo stretnutie s Viktorovou mamou, ktorá prišla o svoje dieťa kvôli alkoholu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu