Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kráska Mendrejová s boháčom Hatinom: Na akcii s trojmesačnou dcérkou!

Bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová s partnerom Slavomírom Hatinom ml. a s ich dcérkou Grétkou. Zobraziť galériu (12)
Bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová s partnerom Slavomírom Hatinom ml. a s ich dcérkou Grétkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Krásna rodinka! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (24) sa v utorok večer objavila v spoločnosti so svojím partnerom Slavomírom Hatinom ml. (37). Na počudovanie im robila spoločnosť aj ich trojmesačná dcérka Grétka. Prominentní rodičia sršali šťastím a malá slečna si užívala obdivné pohľady všetkých zúčastnených.

Utorková akcia sa konala pri príležitosti otvorenia nového obchodu svetoznámej značky v Bratislave. Podujatia sa zúčastnili viaceré známe osobnosti spoločenského života na Slovensku. Medzi pozvanými nechýbala ani bývalá kráľovná krásy Denisa Mendrejová.

Modelka dorazila v spoločnosti svojho partnera Slavomíra Hatinu ml. a ich dcérky Grétky. „Kamaráti nás pozvali, aby sme sa zastavili. Malú sme nechceli nechávať mamine, bývame blízko, tak sme to mali v rámci prechádzky,“ vysvetlila nám Denisa, prečo sa na slávnostnom otvorení zúčastnilo aj jej malé bábätko.

Čerstvá mamička sa na podujatí predstavila v skvelej forme, čomu - ako sama priznala - môže vďačiť hlavne svojej trojmesačnej dcérke a dobrej genetike. „Prípadných kíl sa nijak obzvlášť nezbavujem. Odišli samé. Myslím, že je to aj tým, že som kojila a tiež celkovou starostlivosťou o bábätko. To ma dosť zaneprázdňuje. Zatiaľ necvičím, ale chcem postupne začať,povedala nám blondínka, ktorá nedrží žiadne špeciálne diéty.

Známa mamina svojej dcérke venuje všetok čas a nad návratom do práce ešte nerozmýšľa. „Určite sa nebudem teraz nejako hrnúť do roboty, že po dvoch – troch mesiacoch musím pracovať. Chcela by som sa vrátiť, ale v prvom rade sa chcem venovať dieťaťu,“  prezradila svoje priority.

Rolu matky si modelka veľmi vychutnáva, vraj používa už aj „mamičkovský žargón“. No aby bola rodina rodinou, partneri už pomaly rozmýšľajú aj nad svadbou. „Začíname to postupne riešiť, ale ešte je skoro. Počkáme ešte pár mesiacov, aby si to aj malá užila,“ naznačila manželské plány modelka.

Zábery z otvorenia nového obchodu nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu