Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slovenská krása na druhú: Páni, pozrite na tie sexi nohy!

Denisa Mendrejová vzala na prechádzku svoju dcéru Grétku a mamu Danielu. Všetky tri kočky sa pochválili odhalenými nohami.  Zobraziť galériu (11)
Denisa Mendrejová vzala na prechádzku svoju dcéru Grétku a mamu Danielu. Všetky tri kočky sa pochválili odhalenými nohami.

BRATISLAVA - Chlapi sa poriadne zapotili! Denisa Mendrejová (26) sa právom pýši titulom Miss Universe SR 2009. Aj po pôrode dcérky Grétky (11 mesiacov) má totiž výstavnú postavičku. Potvrdila to tiež počas nedávnej prechádzky po nábreží Dunaja, kde jej robila spoločnosť mama Daniela. Sympatická brunetka je síce od svojej dcéry o desiatky rokov staršia, no v provokácii za sexi misskou rozhodne nezaostáva.

Aká matka, taká Katka! Táto stará známa pravda očividne platí aj v rodine Denisy Mendrejovej. Miss Universe SR z roku 2009 sme totiž pred pár dňami stretli na prechádzke spoločne s jej mamou Danielou. Pri pohľade na obe je hneď viditeľné, po kom slovenská misska svoju krásu podedila.

Príjemné teplé počasie sa totiž pričinilo o to, že dámy vytiahli zo svojho šatníka provokatívne kúsky oblečenia. Denisa stavila na kratučké rifľové šortky, v ktorých vynikli jej dokonalé nohy. Zahanbiť sa však nedala ani pani Mendrejová. Tá sa svojou figúrou pochválila v minišatách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu