Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Haklová si trúfla na Ďurianovú: Je o triedu lepšia!

Monika Haklová (vpravo) stavila na rovnaké šaty ako Marianna Ďurianová. Namiesto striebornej však zo seba spravila zlatú hviezdu. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová (vpravo) stavila na rovnaké šaty ako Marianna Ďurianová. Namiesto striebornej však zo seba spravila zlatú hviezdu.

BRATISLAVA - Nesklamala! Monika Haklová (38) budí pozornosť všade, kam príde. Inak tomu nebolo ani na utorkovej spoločenskej akcii. Blondínka sa nahodila do obtiahnutých šiat, ktoré dávali vyniknúť najmä jej chirurgicky upraveným prednostiam. Rovnako vyprsená sa pred mesiacom v takomto modeli predviedla na verejnosti aj moderátorka Marianna Ďurianová (35). Kým však markizáčka zahalila krivky do striebra, účastníčka šou Farma siahla po vyššej triede - po zlate.

Užíva si pozornosť! Monika Haklová sa na večierkoch zúčastňovala už dávno predtým, než skúšala šťastie v druhej sérii markizáckej Farmy. Po skončení reality šou ju však objektívy fotografov na týchto podujatiach vyhľadávajú častejšie. A tak si blondínka dáva záležať aj na svojom oblečení. Inak tomu nebolo ani počas utorkovej párty, kam prišla nahodená do lesklých minišiat. Tie kopírovali jej štíhlu líniu a zároveň pomerne nápadne upozorňovali na silikónové vnady. Tento model však nemal tak úplne premiéru.

V rovnakom type outfitu sa pred mesiacom na módnej prehliadke objavila Marianna Ďurianová. A aj ona v nich ukázala prsia nahnané do výstrihu. Jeden rozdiel medzi týmito blondínkami tu však predsa len je. Kým markizáčka sa predviedla v striebornej variácii, Haklová stavila rovno na zlatú. A tak bola aspoň v oblasti oblečenia o triedu lepšia. Monika sa síce netají ani svojimi moderátorskými ambíciami, no v tejto sfére ešte šancu nedostala.

Čítajte viac:
Podľa Marianny Ďurianovej sa obdobie nahých nôh skončilo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu