Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Alkoholové vyčíňanie Haklovej: Striptíz a zásah ochranky!

Monika Haklová pri tyči ukázala sťahujúcu bielizeň, neskôr vôči nej zasahoval ochrankár. Zobraziť galériu (16)
Monika Haklová pri tyči ukázala sťahujúcu bielizeň, neskôr vôči nej zasahoval ochrankár.

BRATISLAVA - Poriadne to roztočila! Monika Haklová (38) sa v piatok zúčastnila narodeninovej párty OK! magazínu. A zábavu si užívala naozaj plnými dúškami. Blondínka dorazila v sexi oblečení, ktoré bolo ale prikrátke. Vypomstilo sa jej to najmä vtedy, keď sa rozhodla tancovať pri striptízovej tyči. Pri tejto aktivite jej totiž spod šiat trčali pančušky. Odviazanú farmárku musel krotiť ochrankár, ktorý jej dôrazne odporučil zliezť dole.

Bez dozoru a bez zábran! Monika Haklová sa vybrala na piatkovú párty netradične bez svojho snúbenca Martina Kollára. V jeho neprítomnosti sa riadne odviazala a posmelená alkoholom vystrájala vo veľkom štýle.

Galéria: Fotoreportáž z narodeninovej párty OK!

Zábava vo farmárkinom podaní začala na parkete, no ten blondínke nestačil. Rozhodla sa, že si vyskúša tanec pri striptízovej tyči. A tak vyliezla na jeden zo stolíkov, kde si tento sen mohla splniť. Na jej smolu však prikrátke šaty odhalili sťahujúce pančušky. „Nikdy som netancovala pri tyči. Chcela som si to vyskúšať. Vôbec som si neuvedomila, že mám veľmi krátke šaty,vysvetlila dôvod svojho konania Haklová.

Tanečné miesto však bolo rezervované pre profesionálku. A tak sa Monika dočkala zásahu ochrankára. Našťastie ho okamžite poslúchla a nedošlo k väčšiemu škandálu. „V poslednej dobe toho bolo na mňa po psychickej stránke veľa. Potrebovala som vypnúť. Pila som na prázdny žalúdok a tak na mňa alkohol zapôsobil rýchlejšie. Toto však bola moja posledná bujará zábava. Od večierkov si dávam pohov. Budem sa venovať partnerovi, deťom a práci. Čoskoro predstavím na módnej šou bielizeň a plavky, ktoré dovážam. Chcem sa sústrediť hlavne na to,” sypala si popol na hlavu Monika.

Okrem Haklovej sa na narodeninovej oslave časopisu OK! zabávalo množstvo ďalších známych tvárí. Večierok si nenechal ujsť ani Jozef Oklamčák, ktorý nedorazil s manželkou, ale s tmavovlasou kráskou. Išlo o Martinu Štupákovú, ktorá nedávno na súťaži Miss Model of the world obsadila štvrtú priečku.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite, čo všetko sa dialo na bujarej párty. 

Party magazinu OK - oprava

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu