Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollár napálil Záhradníka kvôli svadbe: Som v šoku z toho, čo urobil!

Boris Kollár výrazným spôsobom zasiahol do svadby Branislava Záhradníka s Danielou Schultzovou. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár výrazným spôsobom zasiahol do svadby Branislava Záhradníka s Danielou Schultzovou.

BRATISLAVA - Nenachádza slov! Branislav Záhradník (39) vstúpi túto sobotu do manželstva s partnerkou Danielou Schultzovou (30). Svadbu chcel poňať v komornejšom duchu, preto si za miesto konania nezvolil hlavné mesto, ale Donovaly. Jeho kamarát Boris Kollár (47) mu však túto ideu totálne prekazil. V rádiu, ktorého je podnikateľ spoluvlastníkom, totiž moderátori od rána pozývajú všetkých poslucháčov na túto udalosť. Zámerom je vytvorenie slovenského rekordu v počte gratulantov k sobášu. Zaskočený karloveský poslanec sa obáva, čo bude ešte nasledovať.

Od soboty v obavách! Branislav Záhradník už počas uplynulého víkendu tušil, že jeho kamarát Boris Kollár mu blížiaci sa vstup do manželstva určite nejakým spôsobom osladí. „Pri potvrdzovaní účasti mi povedal, že tam nebude chýbať, lebo to bude svadba, na ktorú do smrti nezabudnem,” prezradil nám poslanec za bratislavskú časť Karlova Ves.

Ani v najhorších obavách si však nedokázal predstaviť to, čo podnikateľ vymyslel. V dnešnej rannej šou Adely a Sajfu totiž moderátorská dvojica vyzvala všetkých poslucháčov, aby prišli novomanželom potriasť rukou. Prezradili čas aj miesto konania obradu. „Pozývame vás na jednu svadbu. Keď chcete vytvoriť rekord v najväčšom počte gratulantov, tak príďte v sobotu o 16-tej na Donovaly. Vy tých ľudí ani nepoznáte... Aj keď Braňa Záhradníka asi aj áno, tak príďte,” zaznelo v éteri. Odmenou pre týchto nečakaných hostí majú byť párky, čaj a žetón na lanovku. 

Po tomto oznámení sa ženícha hodnú chvíľu ani nedalo zastihnúť. Keď sme od neho chceli získať reakciu na fórik, neustále mal obsadený mobil. „Som v úplnom šoku, zostal som poriadne zaskočený. Volajú mi kamaráti a pýtajú sa, či budú aj zájazdové autobusy. Ale hádam to nenadobudne také masové rozmery. Nie som taký známy, aby tam prišli davy,” dúfa Záhradník, ktorý je presvedčený, že za všetkým je Kollár a nie tvorcovia rádiovej šou. 

Počas nášho telefonického rozhovoru bolo jasné, že Braňo je naozaj prekvapený a ťažko sa mu hľadajú slová. Takýto žartík je totiž poriadnym zásahom do jeho plánov a súkromia. Ako nám prezradil, Donovaly si vybral práve preto, aby mala svadba komornejší ráz bez zbytočných zvedavcov. „A obávam sa, že týmto to nekončí. Neviem, na čo sa mám ešte pripraviť. Aj nevesta sa obáva,” povzdychol si.

Topky.sk preto zisťovali, či chystá pre Borisa v budúcnosti nejakú odplatu. „Zatiaľ nad tým nerozmýšľam. Uvidíme potom, v priebehu akcie,” povedal nám poslanec, ktorý nakoniec našiel silu aj na vtipkovanie. „Dúfam aspoň, že dodrží slovo a dá im tie párky, nieže ich budú pýtať odo mňa,” zasmial sa Záhradník, hoci bol evidentne ešte stále v šoku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu