Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Takto vyzerá Záhradníkova nevesta: Prezradil detaily svadby!

Branislav Záhradník a jeho snúbenica Danka začínajú s prípravami na svadbu. Zobraziť galériu (7)
Branislav Záhradník a jeho snúbenica Danka začínajú s prípravami na svadbu.

BRATISLAVA – Prípravy sú v plnom prúde! Poslanec mestskej časti Karlova Ves Branislav Záhradník (39) prežíva mimoriadne šťastné obdobie. Už čoskoro sa totiž ožení so svojou priateľkou Danielou Schultzovou (30), s ktorou tvorí pár niečo vyše osem mesiacov. Ako vidno na fotografii, ktorú si politik zverejnil na sociálnej sieti, sympatickej blondínke to v bielom veľmi pristane. Budúci ženáč nám v súvislosti s ich veľkým dňom prezradil aj čosi navyše.

Svadobné zvony tento rok zaznejú aj Branislavovi Záhradníkovi a jeho snúbenici Danke. O tom, že sa dvojica dala dokopy, sme vás na topkách informovali začiatkom roka. Aj napriek tomu, že párik spolu randí relatívne krátku dobu, už čoskoro z nich budú manželia. Hoci by sa v súvislosti s pomerne rýchlym napredovaním vzťahu mohli vynoriť špekulácie, že dvojica čaká bábätko, politik poprel, že by to bol ich prípad. „Opakovane potvrdzujem, že Danka nie je tehotná,“ reagoval krajský poslanec.

Záhradník sa pre tento závažný životný krok odhodlal počas pobytu v romantickom Taliansku. „Požiadal som ju o ruku na jar tohto roka v Ríme. Ako? Osobne,“ reagoval s úsmevom Záhradník, keď sme sa ho spýtali, ako prebiehali zásnuby.

Presný čas svojho vstupu do manželstva však aj napriek začiatku príprav ešte nepozná. „Svadba bude do konca roka. Termín ešte konzultujeme s rodinou. Sobáš bude v kostole, miesto závisí od potvrdenia termínu,“ povedal nám na adresu veľkej udalosti budúci ženáč. „Prispôsobujeme sa časovým a priestorovým požiadavkám oboch rodín a našich priateľov,“ dodal.

Hoci je v súčasnosti trendom využívať na organizáciu svadobné agentúry, Záhradníka a jeho snúbenicu táto možnosť neláka. „Riešime to svojpomocne,“ poznamenal Branislav. Ako nám tiež prezradil, na svoj veľký deň nechystajú nič špeciálne, ani výstredné. „Preferujeme tradičnú svadbu,“ uzavrel túto tému. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu