Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Striptérka v Talente ukázala vnady: Moderátori ju obchytkávali!

Martin Pyco Rausch si uchmatol kamienok z pŕs tanečnice Nade. Zobraziť galériu (22)
Martin Pyco Rausch si uchmatol kamienok z pŕs tanečnice Nade.

BRATISLAVA - Erotické umenie! Na kasting do tretej série šou Česko Slovensko má talent prišla aj Naďa (28), ktorá sa venuje burleske. Ide o druh tanca, pri ktorom žena zvádza mužov v hľadisku a častokrát skončí pred ich zrakmi obnažená. Tento prvok červenovláskinho programu úplne nepredýchal Martin Dejdar (47), ktorý sa radšej oblial vodou. A moderátori neodolali pokušeniu zobrať si na pamiatku vlastnoručne odtrhnutý kamienok z tanečnicinho poprsia.

Bude riadne horúco! Dnes večer sa na obrazovkách predstaví tanečnica s pikantným vystúpením. Do šou Česko Slovensko má talent sa totiž prihlásila Naďa, ktorá v Taliansku vystupuje s burleskou. Ide v podstate o umelecký striptíz, v ktorom je majsterkou svetoznáma Dita von Teese.

Mladá Češka prišla na pódium v nevinných bodkovaných šatôčkach, ktoré porotcov nijako nevarovali pred tým, čo bude nasledovať. Po chvíli totiž skončila Naďa pred ich zrakmi polonahá. „Pri burleske musíte mať intímne partie zakryté,” vysvetlila rozdiel medzi svojím umením a striptízom.

Na Martina Dejdara to však bolo aj tak dosť. Hoci mala tanečnica bradavky zakryté lesklými kamienkami, ukázala toho dosť na to, aby sa mu rozbúchalo srdce. „Ja sa musím schladiť,” vyhlásil a oblial sa svojou vodou na pitie.

No sexi súťažiacu nemohli nechať na pokoji ani moderátori. Martin Pyco Rausch si totiž vymyslel, že si bežne od talentovaných ľudí berú niečo na pamiatku. A Jakub Prachař mu horlivo prikyvoval. Obaja preto siahli na Nadine vnady, aby si z nich vzali lesklý kamienok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu