Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Domu, pijeme tomu: Kandráč z Hviezdnej roty zaútočil na Talent!

Ivan Kandráč opäť prišiel pred kamery. Zobraziť galériu (6)
Ivan Kandráč opäť prišiel pred kamery.

BRATISLAVA - Stará známa tvár! Návštevník takmer všetkých speváckych súťaží nesklamal a prišiel aj pred porotu šou Česko Slovensko má Talent. Ivan Kandráč (26) si pre svoje účinkovanie vybral až tretiu sériu, preto ho českí zástupcovia Jakub Prachař (29), Lucie Bílá (46) a Martin Dejdar (47) nepoznali. A valili oči, akých nadaných ľudí pod Tatrami máme.

Talentovaný textár opäť útočí! Ivan Kandráč sa preslávil na kastingoch SuperStar či v šou Elán je Elán ako človek, ktorý spieva pesničky s úplne vlastnými slovami. S takými, ktoré nemajú žiadny význam. Mnohých ľudí svojskými interpretáciami pobavil, iní to vnímali ako hanbu. Každopádne bol však jednou z najjagavejších tvárí Hviezdnej roty.

Spevák z ľudu sa rozhodol, že si napraví reputáciu v súťaži Česko Slovensko má talent. „Ja som prišiel očistiť si meno, preto, aby som to dokázal. Spievať. Aby som nespravil Michalovi Davidovi hanbu,” povedal Ivan pred vystúpením.

Jaro Slávik a Martin Pyco Rausch už pri jeho príchode tušili, čo sa bude diať. „On nevie ani česky, ani po slovensky poriadne, on si vlastne vymýšľa texty. To je na tom vtipné,” vysvetľoval slovenský moderátor svojmu českému kolegovi. A Kandráč očakávania nesklamal!

Hoci chcel získať uznanie, opäť vystupoval vo svojom známom štýle. Jakub Prachař dostal nekontrolovaný záchvat smiechu, lebo pieseň Discopříbeh by zrejme ani Michal David úplne nespoznal. Pozrite si Ivana Kandráča už dnes na Jojke.

Prečítajte si: ČS Talent: Najhorší spevák v histórii súťaže dostal od porotcov 3x "áno"

VIDEO: Vystúpenie Ivana Kandráča v SuperStar.

Reakcia moderátorov na spev Ivana Kandráča

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu