Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Talent rozdelil milencov po 4 rokoch: Môže za to Bílá!

Lucie Bílá sa postavila medzi Adama a Martinu. Zobraziť galériu (36)
Lucie Bílá sa postavila medzi Adama a Martinu.

BRNO - Nechýbali emócie! Televízia Joj v nedeľu odvysielala prvý zostrih z tohtoročných kastingov šou Česko Slovensko má talent. V tejto tretej sérii sa prekvapujúco prísne uviedla Lucie Bílá (46). Práve ona môže aj za rozdelenie milencov Martiny (23) a Adama (21). Po štyroch spoločných rokoch chodenia a spievania si jeden z nich musel vypočuť krutý verdikt. A ten druhý si musel vybrať medzi spievaním a láskou.

Prekvapenie! V tretej sérii šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá stále piští a kričí, no zároveň ukázala aj svoju prísnu tvár. V jednom prípade dokonca stlačila bzučiak za kata Jara Slávika skôr, než sa k tomu odhodlal on sám. A to je už čo povedať!

Českej slávici sa podarilo aj pošramotiť vzťah Martiny Hekerovej a Adama Živnůstku. Tí pred svojím číslom vyhlásili, že ak nepostúpia, dajú si pusu a život pôjde ďalej. Lucie im to však poriadne skomplikovala. Rozhodla sa totiž, že mladík musí ísť za každú cenu ďalej. Sám!

„Nebudem ich rozdeľovať, lebo vieš, čo to urobí v ich vzťahu? Však ho zabije,” oponoval jej myšlienke Slávik. Ten si totiž dobre všimol, že z dvojice je dominantnejšia práve Rekerová. A presne podľa Bratislavčanových očakávaní sa Martina k návrhu o Adamovom postúpení bez nej postavila negatívne. „Bojím sa, že keď len on pôjde dopredu, že na mňa zabudne,” komentovala svoje rozhodnutie.

Lenže Bílá sa nevzdala a naliehala na oboch, aby bolo po jej. Argumentovala tým, že Živnústka si možno kvôli tomuto navždy pochová svoju budúcu kariéru. „To, že ju miluješ, je super, ale nedokazuj jej to takto,” pokúšala mladíka. V zákulisí mu pílili uši ešte aj rodinní príslušníci, a tak sa nakoniec rozhodol ísť ďalej bez svojej partnerky.

A tá sa s tým nezmierovala ľahko. „Naozaj to bolo také falošné? Ja mám pocit, že viem spievať,” bedákala na chodbe. Navyše aj jej otec sa vyjadril, že je poriadne naštvaný. Je teda jasné, že tento incident všetkých zasiahol a pravdepodobne mal potom dohru aj v súkromí. Veľkou otázkou preto zostáva, či Adam naozaj príde aj na ďalšie nakrúcanie alebo dá prednosť Martine a pokoju v rodine.

Tip: Pozrite si Česko Slovensko má talent na JOJke. Presný čas vysielania nájdete a telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu