Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ups, ukázala aj bradavky: Glosíkovú z Let´s Dance zradil kostým!

Natáliu Glosíkovú občas vyzývavé kostýmy potrápia. Nedávno nechtiac ukázala bradavky. Zobraziť galériu (15)
Natáliu Glosíkovú občas vyzývavé kostýmy potrápia. Nedávno nechtiac ukázala bradavky.

BRATISLAVA – Pikantné odhalenie! Natália Glosíková (22), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Let´s Dance, patrí k tanečníčkam s dobre vyvinutým hrudníkom. Bujné prsia jej síce pridávajú na ženskosti, pri úsporných kostýmoch však občas narazí na problémy. Dôkazom je aj nedávne fotenie k projektu Just Dance, počas ktorého sexi tmavovláska ukázala aj to, čo nechcela.

Premiéra tanečného projektu Kataríny Štumpfovej s názvom Just Dance – Dobrý večer Broadway! je naplánovaná už na budúci týždeň. Všetci účinkujúci pri tej príležitosti nafotili sériu propagačných záberov, na ktorých sa predviedli vo vyzývavých kostýmoch. Natália Glosíková však počas fotenia narazila na menší problém. Z tesných šiat jej totiž vypadli prsia. Výsledok? Do objektívu fotoaparátu ukázala aj bradavky.

Treba však poznamenať, že takáto nehoda sa sexi tmavovláske nestala po prvýkrát. Už počas tanečnej šou Let´s Dance, kde tvorila súťažný pár so zabávačom Romanom Pomajbom, nechtiac ukázala svoje prednosti.

Natália však nebude jediná, kto v šou Just Dance predvedie svoj sexepíl. K atraktívnym slovenským tanečniciam najnovšie pribudne aj zoskupenie Ladylicious, ktoré sa zviditeľnilo účinkovaním v šou Česko Slovensko má talent. Sú to krásne baby a hlavne vynikajúce tanečníčky, ktoré vedia spraviť tú správnu šou. Som rada, že sa nám ich podarilo zaradiť do predstavenia,“ povedala na adresu toho autorka projektu Katarína Štumpfová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu