Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásky z Let’s Dance: Ukázali prsia v priamom prenose!

Tanečnice sa na pódiu rozvášnili natoľko, až ukázali aj to, čo nechceli! Zobraziť galériu (13)
Tanečnice sa na pódiu rozvášnili natoľko, až ukázali aj to, čo nechceli!

BRATISLAVA - Predviedli vnady v plnej kráse! Sexi tanečnice známe predovšetkým z markizáckeho Let's Dance Natália Glosíková (23) a Katarína Štumpfová (27) predviedli počas štvrtkového živého prenosu okrem zmyselných tanečných kreácií aj niečo navyše. Počas vystúpenia ich totiž priamo na pódiu zradili kostýmy a dievčatá ukázali nahé prsia!

Najvýraznejším momentom súťaže Miss Universe SR je jednoznačne promenáda v plavkách. Dievčatá predvádzajú svoje dokonalé postavy a ladnými pohybmi na móle sa snažia zaujať porotu. No viac ako finalistky tentokrát pútali pozornosť tanečnice známe z markizáckej šou Let’s Dance.

Tie sa počas štvrtkového živého prenosu predviedli s choreografiami z tanečnej šou Just Dance. Rytmické kreácie však spôsobili, že dievčatá ukázali viac ako len svoje umenie. Natáliu Glosíkovú a Katarínu Štumpfovú totiž na pódiu zradili kostýmy, a tak zmyselné pózy okorenili aj odhalenými prsiami!

Vášnivé tanečnice sú však na podobné trapasy už zvyknuté. Tmavšia z dvojice má s takouto situáciou viac skúseností. Veď už počas účinkovania v markizáckej šou neposlušné šaty odhalili celý jej prsníkRovnako tak dopadla aj počas fotenia pre projekt Just Dance.

VIDEO: Pozrite si ako Cmorik spieval hit Robbieho Williamsa na Miss Universe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu