Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka Lucie Bílá sa tajne vydala za svojho priateľa Petra

Lucie Bílá Zobraziť galériu (10)
Lucie Bílá (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Tajná svadba najpopulárnejšej českej speváčky Lucie Bílej s jej priateľom Petrom Makovičkom, o ktorej informoval internetový portál denníka Blesk, bola nadsázka. Po stredajšom krste nového albumu Modi prežila Bílá údajne romantický večer, ktorý skončil inscenovanou svadbou v stredovekej krčme v Děteniciach, kde ju Makovička pozval na večeru.

"Bola to milá zábava pre nás aj pre celú krčmu. Obrad viedol kňaz v historickom kostýme a k tomu hrala stredoveká kapela," uviedla speváčka. Či sa za tridsaťpäťročného Makovičku oficiálne vydá, nepovedala. Bol by jej tretím manželom.

Pred desiatimi rokmi sa štrnásťnásobná víťazka ankety Český slávik vydala za hudobníka Stanislava Penku, ale ich manželstvo vydržalo len rok. Jej druhý životný partner bol muzikant Václav Noid Bárta, ktorého si vzala v roku 2006 v Miláne. Za dva roky sa rozviedli. S priateľom Petrom Kratochvílom má syna Filipa.

Podľa odborníkov oboznámených so zákulisím šoubiznisu mohlo ísť v prípade údajnej svadby viac ako o žartovnú mystifikáciu, skôr o snahu zviditeľniť speváčku v súvislosti s vydaním jej nového albumu. Štyridsaťšesťročná Lucia natočila novinku Modi s Petrom Maláskom a jeho kapelou. Sprevádza ju aj na koncertoch. Po mnohých rokoch tak prerušila spoluprácu s tvorivou dvojicou Ondřejom Soukupom a Gabrielou Osvaldovou.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu