Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z Patroviča sa smeje celé Slovensko aj Čechy: Pozrite, ako si z neho uťahujú!

Z Jozefa Patroviča si uťahuje celé Slovensko, ale aj Čechy. Zobraziť galériu (13)
Z Jozefa Patroviča si uťahuje celé Slovensko, ale aj Čechy.

BRATISLAVA – Je na smiech! Jozef Patrovič (71) sa nevzdal a tento rok absolvoval tretí pokus zaujať v šou Česko Slovensko má talent. Porota poslala svojského súťažiaceho do ďalšieho kola, no vďaka spevu to určite nebolo. Niet sa teda čo čudovať, že tretia návšteva v relácii priniesla odborníkovi na čisté ovzdušie a azbest ďalšiu vlnu posmeškov na jeho adresu. Z dôchodcu si ľudia na internete robia srandu prostredníctvom koláží, vtipov či remixu z jeho posledného vystúpenia.

Nikdy sa nevzdávať! To je zrejme heslo Jozefa Patroviča, ktorý pokúšal šťastie v súťaži Česko Slovensko má talent už po tretí raz. Jeho túžba presadiť sa ako spevák je evidentne poriadne veľká. Zatiaľ však porotu nijak neohúril - v minulom ročníku ho Lucie Bílá posunula ďalej len preto, aby si ho kvôli zlému výkonu mohli opäť vychutnať.

Na svoje nedostatky v speve má však dôchodca naozaj originálne výhovorky. Svoju neschopnosť v tomto obore hádže na azbest, toxíny či zlú techniku. „Máte blbé mikrofóny, nebolo vyvetrané,“ bránil sa v minulosti pán Patrovič.

Práve jeho absurdné slová a presvedčenie, že je druhým Karlom Gottom, mu ale zabezpečujú popularitu. Pre mnohých internetových nadšencov je totiž vďačným objektom. Na jeho adresu vzniklo množstvo vtipných obrázkov doplnených aj typickými hláškami. Okrem toho mu jeho „obdivovatelia” vytvorili aj remixové video. 

Jozef Patrovič si trúfa na Karla Gotta - neznámy autor využil záber s neslušným gestom českého speváka.
Zobraziť galériu (13)
Jozef Patrovič si trúfa na Karla Gotta - neznámy autor využil záber s neslušným gestom českého speváka.  (Zdroj: Foto: Facebook)

VIDEO: Remix so spevom a výrokmi Jozefa Patroviča

 

Tip: Pozrite si šou Česko Slovensko má telent na JOJke. Presný čas vysielania nájdete v programe na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu