Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dominika, toto ťa naštve: Skrúcaný o láske k Judínyovej!

Vzťah s Dominikou Lukáčovou (vľavo) bol pre Štefana Skrúcaného v posledných rokoch skôr utrpením. Po boku Eriky Judínyovej (vpravo) je herec spokojný a šťastný. Zobraziť galériu (7)
Vzťah s Dominikou Lukáčovou (vľavo) bol pre Štefana Skrúcaného v posledných rokoch skôr utrpením. Po boku Eriky Judínyovej (vpravo) je herec spokojný a šťastný.

BRATISLAVA – Našli sa! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tvoria zamilovaný pár približne štyri mesiace. Dvojica sa netají tým, že si vzájomne veľmi dobre rozumie. To sa však nedá povedať o zabávačovom predchádzajúcom vzťahu s Dominikou Lukáčovou. Spolužitie bývalých partnerov sa totiž nezaobišlo bez problémov a hádok. Svedčia o tom aj hercove najnovšie vyjadrenia, v ktorých poodhalil vzťah s markizáckou redaktorkou.

Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová koncom mája zaskočili verejnosť, keď priznali, že ich kamarátstvo prerástlo do lásky. Pomer dvojice bol prekvapivý o to viac, že len pár týždňov predtým poslal zabávač k vode redaktorku markizáckeho spravodajstva Dominiku Lukáčovú, s ktorou tvoril pár približne päť rokov.

Skrúcaný s odstupom času priznáva, že tieto zmeny v jeho súkromí boli pozitívne. „Po rokoch turbulencií a provizória som šťastný, že mám po svojom boku krásnu, zodpovednú, spoľahlivú, vzdelanú a úspešnú ženu zo slušnej rodiny,“ poznamenal zabávač v rozhovore pre turisticky mesačník Guest, čím na Judínyovej adresu nešetril chválami. „Po dlhšom čase mám opäť dôvod tešiť sa z každého nového dňa,“ dodal.

Aj keď herec vo svojich vyjadreniach reaguje diplomaticky, medzi riadkami je zrejmé, že vzťah s Dominikou Lukáčovou bol pre neho v poslednom čase skôr utrpením než potešením. Oslovili sme ho preto s otázkou, ako svoje slová vlastne myslel. „Mal som pocit, že prešľapujem na mieste a môj súkromný život sa už nikam nevyvíja. To, že Eriku akceptujú aj moje deti, je pre mňa veľká úľava a teším sa z toho,“ povedal pre topky.sk Skrúcaný, čím nepriamo naznačil, že Lukáčová ležala jeho najbližším dlhodobo v žalúdku.

Ako nám herec tiež prezradil, dobré vzťahy medzi svojimi deťmi a Erikou hneď využil. „Boli sme všetci spolu na dovolenke v Poľsku a na Orave,“ uzavrel Skrúcaný. Ten si spoločne so svojou novou láskou doprial aj luxusný pobyt v jednej z najkrajších častí Talianska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu