Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šťavnatá blondínka Hágerová z Telerána: Toto telo je po 7 rokoch voľné!

Diane Hágerovej, ktorá sa takto predviedla na súťaži Miss Universe SR v roku 2009, sa nedávno skončil sedemročný vzťah. Zobraziť galériu (10)
Diane Hágerovej, ktorá sa takto predviedla na súťaži Miss Universe SR v roku 2009, sa nedávno skončil sedemročný vzťah.

BRATISLAVA – Opäť single! Kráska Diana Hágerová (23) z markizáckeho Telerána je po siedmich rokoch bez priateľa. Topkám sa podarilo vypátrať, že vzťah moderátorky s o rok starším parterom nedávno krachol. Noví mužskí záujemcovia, o ktorých určite nemala moderátorka núdzu ani predtým, tak majú cestu k jej srdcu voľnú.

Páni, pozor! Atraktívna moderátorka, známa aj ako finalistka Miss Universe SR 2009, je voľná. Diana Hágerová, ktorá moderuje Teleráno a pred pár mesiacmi sprevádzala divákov aj zákulisím Hlasu Česko Slovenska, sa podľa našich informácií nedávno rozišla s priateľom. Zmenila tak svoj status na „nezadaná”.

Napriek tomu, že po súťaži o titul Miss nebýva medzi kráskami zvykom udržať si vzťah dlhšie ako tri roky, sexi Diane sa to podarilo. Blondínka tvorila celých sedem rokov pár so svojím kamarátom z detstva. „Často počúvam, že to nie je možné, aby som mala tak dlho jedného partnera. Sme spolu na náš vek dosť dlho a naozaj ho mám rada, takže neplánujem nič meniť,“ vyjadrila sa moderátorka v máji pre týždenník Šarm.

Aj keď v mesiaci lásky jej vzťah evidentne ešte klapal, dnes je opak pravdou. Diana je totiž už sama. V súvislosti s touto témou sme blondínu oslovili, no nebolo jej práve do reči. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ reagovala po krátkom váhaní na otázku týkajúcu sa skrachovania vzťahu. Naše informácie ale nevyvrátila. Pri pohľade na jej sexi krivky je ale zrejmé, že ponuky sa jej budú od mužov len tak hrnúť.

Diana Hágerová z čias, keď súťažila v Miss Universe SR.
Zobraziť galériu (10)
Diana Hágerová z čias, keď súťažila v Miss Universe SR.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu