Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráska z Telerána sexi nevestou: Takto pôjde pred oltár!

Diana Hágerová sa na nedávnej módnej prehliadke predviedla vo svadobných šatách. Zobraziť galériu (5)
Diana Hágerová sa na nedávnej módnej prehliadke predviedla vo svadobných šatách. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Krásna nevesta! Moderátorka Telerána Diana Hágerová (24) sa na nedávnej módnej prehliadke objavila tak, ako ju ešte nikto nikdy nemal možnosť vidieť. A dokonca ani ona sama. Po prvýkrát v živote sa totiž obliekla do snehobielych svadobných šiat. Zisťovali sme preto, kedy si ich na seba vezme aj v súkromnom živote.

Moderátorka markizáckeho Telerána Diana Hágerová sa vo voľných chvíľach venuje aj modelingu. Veď už neraz sme ju mali možnosť vidieť na rôznych prehliadkach vo viacerých zaujímavých modeloch. Na nedávnej dizajnérskej šou sa však predviedla ako nevesta.

Takúto úlohu dostala na móle po prvý raz. „V šatách som sa cítila veľmi príjemne, veď už ako v každom krásnom spoločenskom outfite,“ povedala nám moderátorka. A keďže jej to aj mimoriadne pristalo, zisťovali sme, či ju to neinšpirovalo k zásadnému životnému kroku aj v reálnom živote. „Ak mám byť úprimná, nad vlastnou svadbou som zatiaľ nepremýšľala,“ prezradila Hágerová.

Zdá sa, že ani 7 rokov trvajúci vzťah jej takýto nápad nevnukol. No a keď v lete minulého roka prišiel rozchod, táto téma sa pre ňu na čas stala bezpredmetnou. Uvidíme, dokedy.

Bola by z nej krásna nevesta. Diana Hágerová však v súčasnosti svadbu neplánuje.
Zobraziť galériu (5)
Bola by z nej krásna nevesta. Diana Hágerová však v súčasnosti svadbu neplánuje.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu