Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi moderátorka Telerána prekvapila divákov: Ukázala sa bez mejkapu!

Diana Hágerová priznala, že si na prehnané líčenie počas voľného dňa nepotrpí. Zobraziť galériu (17)
Diana Hágerová priznala, že si na prehnané líčenie počas voľného dňa nepotrpí. (Zdroj: MARKIZA)

BRATISLAVA – Moderátorka markizáckeho Telerána Diana Hágerová (24) patrí k ženám, ktoré si počas bežných dní nepotrpia na dokonalé líčenie. Dokázala to aj počas piatkového čistenia Bratislavy, do ktorého sa zapojila spolu so svojimi kolegami z rannej relácie. Pred kamery sa postavila bez mejkapu a v montérkach.

Na televíznych obrazovkách máme možnosť vidieť moderátorku markizáckeho Telerána Dianu Hágerovú vždy dokonale upravenú. Pred vysielaním sa totiž o jej vizáž starajú profesionálne maskérky a stylistky. Blondínka však očividne patrí k ženám, ktoré počas voľných dní nechajú svoju pleť oddýchnuť a na prehnaný mejkap si nepotrpia.

Dokázala to aj počas piatkového čistenia centra Bratislavy, do ktorého sa zapojila spolu so svojimi kolegami z televízie. Tam sa predviedla tak, ako ju nemáme možnosť vidieť – v montérkach a bez šminiek. „V súkromí preferujem v líčení prirodzenosť. To znamená trošku maskary a farbu na líca. Ak si to teda nevyžaduje situácia, chodím bežne tak, ako ste ma mohli vidieť  v piatok ráno, povedala pre topky.sk blondínka. Viac ako na líčenie sa vraj spolieha na prírodu. „Keď už svieti občas aj slniečko, pokožka dostáva peknú farbu a nerada ju prekrývam mejkapom, ak nemusím, dodala tvár televízie Markíza.

Diana Hágerová vo voľných chvíľach uprednostňuje prirodzenosť. Takto sa predviedla pri upratovaní hlavného mesta.
Zobraziť galériu (17)
Diana Hágerová vo voľných chvíľach uprednostňuje prirodzenosť. Takto sa predviedla pri upratovaní hlavného mesta.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu