Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Božská Sklenaříková išla donaha: Stačil kúsoček, vykukol by aj zadoček!

Adriana Sklenaříková v reklame zvádzala nahotou. Zobraziť galériu (7)
Adriana Sklenaříková v reklame zvádzala nahotou.

BRATISLAVA – Hriešne zvodná! Modelka Adriana Sklenaříková (40) je bezpochyby jednou z najkrajších Sloveniek, ktoré nás vo svete reprezentujú. Jej pôvaby si nevedia vynachváliť najmä vo Francúzsku, kde blondínka dlhodobo žije. Domácim obyvateľom predvádza svoj šarm nielen v spoločnosti, ale aj na televíznych obrazovkách. Príkladom môže byť aj reklama, ktorú pred časom nakrútila. Ukázala v nej poriadnu dávku sexepílu.

Opäť ju vyzliekli! Adriana Sklenaříková má vďaka povolaniu modelky na konte množstvo odvážnych a šteklivých záberov. Nečudo, veď po vizuálnej stránke rozhodne má čo ponúknuť. O rodáčku z Brezna je preto záujem nielen z fotografickej oblasti, ale aj obchodnej.

Svoje o tom vedia napríklad aj tvorcovia reklamných videí, v ktorých Sklenaříková účinkovala. Niektoré sú poriadne pikantné, iné v rámci normy. Do prvej kategórie možno zaradiť napríklad spot, v ktorom sa sexi Slovenka pred pár rokmi objavila v Evinom rúchu. Išlo o reklamu pre mobilného operátora. Podobný angažmán získala aj nedávno, o čom svedčia tieto zábery. 

Plavovláska sa obnažila vo videu, ktoré bolo vytvorené pre najväčšieho výrobcu okuliarových rámov vo Francúzsku. „Jedná sa o exkluzívny kontrakt, Adriana je ich tvárou už päť rokov. Okuliare využíva najmä v súkromí, do spoločnosti nosí kontaktné šošovky,povedal nám modelkin manažér Miroslav Šimonič. „V obehu je niekoľko reklám, ktoré sa vo Francúzsku objavujú v televízii,” dodal.

Najnovší spot navodzuje dojem, že blondínka je nahá a prsia si kryje len rukami. Ako nám ale Šimonič v súvislosti s tým prezradil, Sklenaříková si občas pri podobných pikantných záberoch vypomáha. „Môže mať napríklad dablérku. No v dnešnej dobe dokážu vyzliecť človeka aj tak, že to spravia na počítači,“ uzavrel tému modelkin manažér. Nech už je to teda akokoľvek, mužskí diváci o vizuálny zážitok určite neprídu.

VIDEO: Adriana Sklenaříková zvádza v reklame nahotou.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu