Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mórovej sex na kuchynskej linke: Diana to poriadne rozbalila!

Seriáloví herci Diana Mórová a Marián Miezga si užili vášnivý sex na stole. Zobraziť galériu (14)
Seriáloví herci Diana Mórová a Marián Miezga si užili vášnivý sex na stole. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – Medzi hercami Dianou Mórovou (42) a Mariánom Miezgom (36) to opäť zaiskrilo. Seriálová Ivana Švehlová a jej partner Michal Bajza totiž na seba pri nakrúcaní utorkovej časti jojkárskeho Paneláku doslova skočili. A to priamo na kuchynskej linke. Ako sa nám v súvislosti so scénami podarilo zistiť, hoci išlo o vášnivé zábery, hereckí kolegovia si pri nich užili množstvo zábavy. Milostný akt museli na pľaci opakovať niekoľko krát.

Zase spolu! Do deja seriálu Panelák sa opäť primiešali pikantné scény. Ich hlavnými aktérmi sú tentokrát Diana Mórová a Marián Miezga. Známe tvrdenie, že "Stará láska nehrdzavie", sa potvrdilo v prípade ich seriálových postáv Ivany Švehlovej a Michala Bajzu. Napriek rozchodu sa totiž na seba vrhli.

Ryšavka svojho panelákového expartnera zvádzala v kuchyni. A on jej ženským nástrahám neodolal. Výsledkom bol divoký sex na linke. Hoci sa pri týchto scénach snažili o čo najrealistickejšie stvárnenie, pri nakrúcaní sa nevyhli niekoľkým vtipným momentom. „Sú blízki kamaráti a tak im to pripadalo komické. Stále sa smiali. Scénu preto museli zhruba šesťkrát opakovať,“ prezradil náš zdroj.

Ako sme sa v súvislosti s nakrúcaním tiež dozvedeli, v rámci scenára bol naordinovaný aj sex na stole. Síce sa tak stalo, no milostný akt bol okorenený o nečakaný prvok. Pod ťarchou ich tiel totiž stôl padol a obaja skončili na zemi. „Hoci to nebolo plánované, tvorcovia sa to tam rozhodli nechať. Diana si pri tom obliala šaty kávou,“ dodal informátor topiek. 

V súvislosti s vtipnými zážitkami z nakrúcania sme sa snažili spojiť s obomi aktérmi. Diana sa nevyjadrila - ospravedlnila sa tým, že sa momentálne nachádza v zahraničí. Marián Miezga nezdvíhal telefón. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu