Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza už má za Mokrého náhradu: Juraj, pozri, za koho ťa vymenili!

Jozef Iľko (vľavo) je novým moderátorom markizáckeho Počasia. Na tomto poste nahradil zabávača Juraja Mokrého (vpravo). Zobraziť galériu (9)
Jozef Iľko (vľavo) je novým moderátorom markizáckeho Počasia. Na tomto poste nahradil zabávača Juraja Mokrého (vpravo).

BRATISLAVA – Svet patrí starým! Týmito slovami sa s televíznymi divákmi lúčil Juraj Mokrý (35) v poslednom vydaní svojej víkendovej relácie Predpoveď počasia, v ktorej už nateraz definitívne skončil. Vedenie Markízy sa totiž po 15 mesiacoch rozhodlo pre určité personálne zmeny. Ktovie, či uletený zabávač počas záverečného príhovoru tušil, že svojimi slovami trafil klinec po hlavičke. Oddnes totiž bude jeho nástupcom o desiatky rokov starší a v meteorológii zbehlejší Jozef Iľko (73).

Stavili na skúsenosti! Hoci víkendové spravodajstvo o počasí bolo vďaka Jurajovi Mokrému špecifické, viacero televíznych divákov neskrývalo svoju nespokojnosť. Od takéhoto typu relácie totiž očakávali viac odbornosti než humoru. Po zabávačovom nedávnom vyhadzove z tohto formátu si tak očividne prídu na svoje.

Mokrého totiž na poste moderátora nahradí meteorológ Jozef Iľko. Ten v Záhorskej Bystrici pôsobí už dlhšiu dobu v rámci Telerána, kde sa svojmu odboru podrobne venuje. Môžem potvrdiť, že už oddnes sa môžu diváci tešiť na RNDr. Jozefa Iľka v Počasí,“  nám k tomu hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. V porovnaní s Mokrým tak Iľkovi pribudnú k víkendovému moderovaniu aj piatkové večery.   

V súvislosti s touto témou sme oslovili aj Juraja. Chceli sme vedieť, čo hovorí na svojho nástupcu. Pozrite si moje posledné Počasie,“ reagoval veľavravne a zároveň mierne vyrývačne zabávač. Týmito slovami totiž potvrdil to, čo povedal vo vysielaní. A teda, že svet patrí práve starým ľuďom.  

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnes aj vikend. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu