Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najkrajšia Slovenka vs. Češka: Vo svete vytasia rovnaké sexi zbrane!

Slovenka Kristína aj Češka Linda stavili na odhalené nohy a dekolt bez ramienok. Zobraziť galériu (8)
Slovenka Kristína aj Češka Linda stavili na odhalené nohy a dekolt bez ramienok.

BRATISLAVA/PRAHA - Ktorá zaujme viac?! Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová (20) v stredu odletela na svetovú súťaž krásy. V kufroch jej samozrejme nechýbala početná garderóba, v ktorej sa predvedie porotcom v Číne. Rovnako je na tom aj česká zástupkyňa Linda Bartošová (19). Zaujímavé je, že obe blondínky si zvolili na Miss World takmer totožné róby. Tie odhaľujú ich nohy a poukazujú na dekolt. O tom, ktorej to viac pristane, môžete rozhodnúť v našej ankete pod článkom.

Zaujímavá náhoda! Krásne dievčatá z celého sveta sa už zlietavajú v Číne, aby 18. augusta súperili o korunku Miss World. Nechýbajú samozrejme ani zástupkyne Slovenska a Českej republiky. Kristína Krajčírová a Linda Bartošová však nemajú spoločné len to, že sú blondínky. Obe si totiž do kufrov pribalili veľmi podobné večerné šaty.

Krásna Slovenka si len v stredu ráno pred odletom vyzdvihla róbu od Lukáša Kimličku. Tá bola síce vytvorená na poslednú chvíľu, vôbec to však na nej nie je poznať. Kristíne mimoriadne pristane. „Chcel som, aby tie šaty vyzdvihli jej postavu, aby bola sexi. Má dlhé nohy, preto vysoký rozparok. Má tiež pekné prsia, preto ten dekolt,” prezradil nám návrhár o tomto modeli.

Češka Linda však stavila presne na ten istý strih. Jej outfit má tiež vymodelovaný dekolt bez ramienok a dlhočizný rozparok až k intímnym partiám. Jediným rozdielom je farba. Bartošová chce zaujať vo výraznej ružovej, Krajčírová sa pokúsi ohúriť v bielom. „Farbu som volil podľa toho, že sa bude pohybovať po pódiu, ktoré bude nasvietené. Chcel som, aby žiarila,” povedal nám Kimlička. Ako dodal, lesk svetiel budú odrážať aj našité Swarovského kamene.

Módny tvorca nezabudol ale ani na ďalší detail. Šaty tvoril tak, aby aj pri chôdzi vyzerali efektne. Použil na ne 20 metrov ľahučkého hodvábu, ktorý sa bude okolo vysokej blondínky pôsobivo vlniť. Snáď sa jej takto podarí zapôsobiť na porotu. Ktorá z blondínok očarila vás?

Ktorá má väčšie šance na úspech? Kristína (vľavo) alebo Linda?
Zobraziť galériu (8)
Ktorá má väčšie šance na úspech? Kristína (vľavo) alebo Linda?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu