Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fíha, to je sexica: Najkrajšia Slovenka provokuje v podväzkoch!

Sexi misska Kristína Krajčírová sa Rakúšanom ukázala v podväzkoch. Zobraziť galériu (9)
Sexi misska Kristína Krajčírová sa Rakúšanom ukázala v podväzkoch.

BRATISLAVA - Odvážna! Víťazky Miss Slovensko po súťaži zvykli zachovávať nepísané pravidlo, že sa na verejnosti neobjavovali polonahé. Kristína Krajčírová (20) je však menšou výnimkou. Je totiž hlavne modelkou a k tejto práci jemné provokácie skrátka patria. Príkladom môže byť aj kšeft od rakúskej spoločnosti, pre ktorú sa na prehliadke ukázala v spodnej bielizni. Organizátori ju navliekli do saka, ktoré síce zahaľovalo jej prednosti, no podčiarklo dlhočizné nohy v podväzkoch.

Má úspech! Kristína Krajčírová nezaujme len titulom Miss Slovensko 2012, ale hlavne svojou vysokou postavou a dlhými nohami. Zrejme aj to bol dôvod, prečo ju krátko pred odletom na Miss World angažovala rakúska pobočka istej módnej firmy. Plavovláska sa na móle objavila v rámci prehliadky spodnej bielizne.

S našimi misskami sa pritom spája tradícia, že počas svojho kraľovania sa obnažené nepredvádzajú. „Nebol s tým najmenší problém. Neodhalila sa celá a nebolo to nijak vulgárne,” povedal náš zdroj zo spoločnosti, ktorá súťaž krásy organizuje.

Kristína mala totiž na sexi kúskoch oblečené sako, ktoré zakrylo nielen podprsenku, ale aj nohavičky. Jeden sexi detail ale predsa len zostal viditeľný. Krajčírová totiž na svojich dlhých nohách predvádzala pančušky s podväzkami. Niet teda pochýb, že páni mali čo obdivovať. Snáď sa podobne podarí našej reprezentantke zaujať aj na Miss World v Číne, kde sa už budúcu sobotu koná finále.

Kristína Krajčírová (vľavo) s kolegyňou v zákulisí rakúskej prehliadky sexi bielizne.
Zobraziť galériu (9)
Kristína Krajčírová (vľavo) s kolegyňou v zákulisí rakúskej prehliadky sexi bielizne.

Ak ste zvedaví, ako sexi v podväzkoch vyzerá Miss Universe 2012 Ľubica Štepánová, prelistujte si magazín FEMINITY.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu