Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi fotky Nely z Hotela Paradise: Pozrite, ako otrčila zadoček!

Nela Slováková opäť vystavila svoje krivky na obdiv. Zobraziť galériu (11)
Nela Slováková opäť vystavila svoje krivky na obdiv.

PRAHA – Opäť sa ukázala! Víťazka reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (21) bola bez pochýb najvýraznejšou postavičkou jojkárskej relácie. Blondínka potešila svojou účasťou v súťaži oko nejedného chlapa, keď sa pred televíznymi kamerami premávala v bikinách. Priaznivci šarmantnej zvodkyne si však prídu na svoje aj tri mesiace po skončení súťaže. Mladá Češka totiž nafotila zábery, na ktorých sa znovu pýši sexi krivkami.

Nela Slováková je majsterkou v zvádzaní opačného pohlavia. Potvrdila to aj počas svojho pôsobenia v jojkárskej šou Hotel Paradise. O sexepíle mladej blondínky sa najnovšie môžu presvedčiť aj čitatelia českého magazínu For Men, ktorý s Nelou nafotil sériu šteklivých záberov.

Na spomínaných snímkach je blondínka odetá len do spodnej bielizne, pričom krivkami provokuje českého herca Martina Krausa. „Fotilo sa mi úplne skvele. Martin celý čas citoval nejaké básničky, takže bola sranda,“ povedala nám k tomu Slováková. „Som veľký extrovert, takže nechať sa fotiť či nakrúcať mi nerobí žiaden problém. Práve naopak, imponuje mi to,“ dodala.

Blondínka sa pred objektívom neodhalila po prvýkrát. Netají sa však tým, že s týmito zábermi je najspokojnejšia. „Pripadajú mi sexi, ľahko provokatívne a vyzývavé, no nie vulgárne. Najviac sa mi páči tá momentka, kde ma Martin odháňa novinami ako takú muchu,“ poznamenala s úsmevom Nela. „On mal predstavovať nedobytného a bohatého podnikateľa, ktorého sa snaží zbaliť každá slečna a ja som jednou z nich,“ vysvetlila nám.

Ešte počas trvania súťaže sa na verejnosť dostal aj pikantnejší záber z Nelinho súkromia, na ktorom pózuje úplne nahá s nohami dokorán. „Každý normálny človek snáď pochopil, že to nebola fotografia od profesionála. Bol to záber pre priateľa vyfotený jeho telefónom. Nikdy sa nemal dostať na verejnosť. Ale stalo sa. Neostalo mi nič iné, len sa nad to povzniesť a ísť ďalej,“ uzavrela Nela, ktorá by sa pri profesionálnom fotení určite nenechala zvečniť nahá, ani s úplne odhalenými prsiami.

Nela Slováková sa predviedla v úlohe modelky. Na záberoch pózuje odetá len v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (11)
Nela Slováková sa predviedla v úlohe modelky. Na záberoch pózuje odetá len v spodnej bielizni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu