Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Víťazka Hotela Paradise Nela: Zúri kvôli odhaleným silikónovým štvorkám!

Oficiálne snímky Nely Slovákovej sú decentné, v televízii ukázali aj jej bradavky. Zobraziť galériu (10)
Oficiálne snímky Nely Slovákovej sú decentné, v televízii ukázali aj jej bradavky.

PRAHA - Opäť sa odhalila! Nela Slováková (22) aj pri nakrúcaní relácie o varení dokázala, že s nahotou problém nemá. Jedným zo súťažiacich bol totiž známy fotograf Jakub Ludvík (42), ktorý po večeri vyzval hostí na pózovanie. Blondínka si to ako jediná žena naozaj užívala. Dokonca sa nahodila do sexi outfitu. Spevák Sámer Issa (27) valil oči, keď pri obliekaní uvidel jej silikónové štvorky v celej kráse. Dokonca aj do televízie unikol záber, kde bolo vidno jej bradavky. Víťazka Hotela Paradise to považuje za podraz.

Toto nikto nečakal! Televízia Prima tento týždeň vysielala počas pracovných dní šou s názvom VIP Prostřeno. Súťažiacimi boli víťazka Hotela Paradise Nela Slováková, spevák Sámer Issa, herec Roman Skamene a fotograf Jakub Ludvík.

Práve posledný menovaný sa pričinil o sexi scény, aké si v relácii o varení vie predstaviť málokto. Rozhodol sa totiž, že svojich hostí nafotí. A to si Nela nemohla nechať ujsť. Jakub je totiž vyhlásený svojimi umeleckými aktami - nahú zvečnil napríklad aj partnerku Leoša Mareša Petru Faltýnovú či modelku Agátu Hanychovú.

Slováková si od neho nechala urobiť zábery, na ktorých decentne vystavuje svoje nedávno urobené silikónové prednosti. Z veľkosti dva vtedy postúpila na štvorky. „Určite som spokojná, nebolo nič vidieť. Sú to pekné fotky, nie sú sprosté,” povedala nám Nela, ktorá si spoluprácu s Ludvíkom pochvaľovala.

V televízii však predsa len bolo vidieť aj niečo viac. Kamery totiž snímali aj zákulisie a okamihy, keď fotograf blondínke upravoval sako. Práve v tej chvíli jej odhalil celé prsia a Neline bradavky videlo v podstate celé Česko. „Mám pocit, že všetci potrebujú, aby bolo niečo vidieť. Nechápem, prečo to nevystrihli. Vnímam to ako podraz, ale čo už s tým narobím?!” reagovala na pikantné zábery mladá milionárka, ktorá v Hoteli Paradise získala približne milión 270 tisíc českých korún (50 tisíc eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu