Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna Surovcová je opäť voľná: Tajný rozchod s Gáboríkom!

Ivana Surovcová už s Mariánom Gáboríkom zviazaná nie je. Ich vzťah podľa našich informácií skončil. Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová už s Mariánom Gáboríkom zviazaná nie je. Ich vzťah podľa našich informácií skončil.

BRATISLAVA - Tento pár je vraj už minulosťou! Približne pred rokom topky.sk informovali, že sa Ivana Surovcová (25) dala dokopy s Mariánom Gáboríkom (30). Najnovšie je však už podľa našich informácií všetkému koniec. Krásna tanečnica sa neobjavila na hokejistových narodeninách, ani ho nesprevádzala počas sobotňajšieho odovzdávania cien Zlatý puk 2012. V máji sa údajne rozišli.

Tento víkend sa v Bratislave konala udalosť, na ktorej hokejisti zvyknú prevetrať svoje manželky a partnerky. Mariánovi Gáboríkovi však na Zlatom puku 2012 Ivana Surovcová spoločnosť nerobila. Je to veľmi zvláštne, keďže v minulosti sa kvôli nemu neváhala trepať tisíce kilometrov do USA. Veď napríklad aj vo februári odcestovala za útočníkom NHL na pár mesiacov  za veľkú mláku, aby bola svojmu miláčikovi nablízku. 

Podobná situácia ako v sobotu, kedy sa športový párik neobjavil bok po boku, však nenastala prvý krát. Od hokejistovho návratu na Slovensko ich nebolo nikde vidieť. Dokonca aj Mariánova oslava tridsiatky prebehla bez blondínky. Príčinou je podľa našich informácií rozchod. „Nie sú spolu už od mája,” tvrdí náš zdroj. 

Zdá sa, že nakoniec ich nerozdelila diaľka, z ktorej mala tanečnica obavy, ale dlhší spoločný pobyt. Surovcová a Gáborík zrejme zistili, že až tak dobre im to spolu neklape. Topky.sk v tejto súvislosti oslovili aj blondínku. Tá však tvrdí, že je medzi nimi všetko v poriadku. „Neviem, odkiaľ máte tieto informácie. Sú nepravdivé. Čo sa týka Zlatého puku, bola som chorá a na antibiotikách. Nemohla som sa tejto udalosti zúčastniť,povedala topkám Surovcová. 

V tejto súvislosti však treba podotknúť, že známa tanečnica aj pred rokom zahmlievala skutočnosti. Keď topky.sk odhalili jej vzťah so známym hokejistom, Ivana ho zapierala. Neskôr sa ukázalo, že pár naozaj tvoria. Bobríka mlčanlivosti držala Surovcová aj pri rozchode s Filipom Tůmom v novembri 2010. Vtedy dokonca spolu s ním hrala pred kamerami markizáckej Smotánky divadielko, že je všetko v poriadku, hoci už v čase vzniku reportáže pár netvorili. Rovnaký postup zvolila blondínka aj v roku 2009, kedy popierala, že sa rozišla so synom miliardára Tomáša Chreneka - Tomášom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu