Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Surovcová tajne zdrhla za Gáboríkom: Tak skoro sa nevráti!

Ivana Surovcová a Marián Gáborík Zobraziť galériu (8)
Ivana Surovcová a Marián Gáborík

BRATISLAVA – Myslia to spolu vážne! Zdá sa, že Ivana Surovcová (24) a Marián Gáborík (29) posunuli svoj vzťah o ďalšiu úroveň vyššie. Po viac než polročnej známosti sa totiž tanečnica odhodlala na pomerne odvážny krok. Potichu si zbalila kufre a odletela do zámoria za svojou láskou, pri ktorej plánuje zostať poriadne dlho.

Zavádzala? Keď sme sa tanečnice nedávno pýtali na súkromie, priznala, že jej vzťah na diaľku nie je práve najideálnejší. Jej partner Marián Gáborík totiž patrí k najpopulárnejším esám zámorskej hokejovej ligy, a tak sa dvojica vídava len zriedka. To sa však najnovšie zmenilo!

Zistili sme, že sa Surovcová odvážila na doteraz najväčší kompromis v ich vzťahu. Počas uplynulého víkendu odletela do New Yorku na dva mesiace. Všetky pracovné ponuky, ktoré na Slovensku mala, teda išli bokom. Paradoxom ale je, že len pred pár dňami nám Ivana tvrdila, že žiaden pobyt momentálne v USA neplánuje: „Ešte neviem, kedy tam pôjdem. Mám tu nejaké povinnosti, tak uvidíme.“ Evidentne chcela, aby jej odlet prebehol v tichosti a bez prílišnej medializácie.

Momentálne sa už tanečnica nachádza pri svojej láske. Párik tak bok po boku oslávi aj sviatok svätého Valentína, na ktorý pripadajú aj hokejistove narodeniny. Spolu si teda pripijú na vzájomnú lásku a tiež športovcovu okrúhlu tridsiatku. Podľa našich informácií je Ivanin dvojmesačný výlet spojený aj so štúdiom. Vyzerá to teda tak, akoby si pripravovala pôdu na to, aby sa mohla v budúcnosti za veľkou mlákou natrvalo usadiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu