Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kríza Gáboríka a Surovcovej: Tajne zdrhol za bývalou!

Mariána Gáboríka to ťahá k starej láske Soni Barcajovej. Ivana Surovcová o neho musí bojovať. Zobraziť galériu (7)
Mariána Gáboríka to ťahá k starej láske Soni Barcajovej. Ivana Surovcová o neho musí bojovať.

BRATISLAVA - Nemôže si ním byť istá! Ivana Surovcová (25) sa nedávno bránila informáciám topiek o tom, že s Mariánom Gáboríkom (30) už netvoria pár. Hoci sa v týchto dňoch snažia zlepiť naštrbený vzťah dovolenkou v Chorvátsku, i tak nie je medzi nimi všetko v poriadku. Podľa najnovších zistení týždenníka Šarm sa totiž hokejista pohráva s myšlienkou návratu k bývalej láske Soni Barcajovej (27), s ktorou chodil sedem rokov. Dokonca aj jeho prvé kroky po návrate z Ameriky údajne smerovali k nej.

Topky.sk vás nedávno ako prvé informovali, že vzťah Ivany Surovcovej a Mariána Gáboríka sa už rozpadol. Tanečnica to síce poprela a odcestovala s hokejistom na jachtu do Chorvátska, teraz sa však objavili ďalšie správy o mileneckej kríze. 

„Zdalo sa, že tento vzťah je úplne ideálny, no prišiel prvý veľký problém a Marián sa ho rozhodol riešiť so svojou bývalou partnerkou,” píše sa v týždenníku Šarm. Expartnerka Gáboríka Soňa Barcajová sa dokonca údajne počas dovolenky v New Yorku so športovcom aj stretla. A naopak, neskôr vraj prvé hokejistove kroky na Slovensku smerovali práve k nej.

Podľa informácií týždenníka sa tmavovláska na jar roku 2011 s útočníkom rozišla preto, aby si Gáborík uvedomil niektoré veci. „Nečakala však, že mu do života vstúpi iná žena,“ tvrdí zdroj spomínaného časopisu. Z toho vyplýva, že Soňa evidentne brala rozchod skôr ako pauzu než definitívny koniec.

Úplne inak riešila krízu Ivana. Keď im to s Mariánom po dlhšom spoločnom pobyte prestalo klapať, nehodila flintu do žita. O známeho hokejistu zabojovala a podarilo sa jej dosiahnuť, že sa rozhodol pre ňu. „Nevedel, čo vlastne chce, a keďže Soňa netlačila na pílu, vyhrala Ivana,“ prezradil človek z Gáboríkovho okolia. Otázka je, ako dlho tento obnovený vzťah vydrží.

Topky.sk k tejto téme oslovili aj tanečnicu. „Ten článok som si prečítala a pobavil ma,” znela jej jediná reakcia. Blondínka je teda evidentne nad vecou. Alebo pokračuje vo svojej bežnej taktike zavádzania. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu