Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Surovcovej vzťah s Gáboríkom: Ona sa obetuje, on si užíva!

Ivana Surovcová a Marián Gáborík Zobraziť galériu (8)
Ivana Surovcová a Marián Gáborík

BRATISLAVA – Má to ťažké! Tanečnica Ivana Surovcová (24) a úspešný hokejista Marián Gáborík (29) spolu chodia už viac ako pol roka. Zaľúbenci sa však príliš často nevidia. Sympatická kráska nám prezradila, ako ich vzťah na diaľku funguje. Kto sa snaží viac?!

Musí sa mu prispôsobiť! Hoci je krásna Ivana Surovcová zadaná, svoju polovičku - hokejistu Mariána Gáboríka nemá po svojom boku tak často, ako by chcela. Keďže športovec pôsobí za veľkou mlákou, kde patrí medzi najlepších hráčov americkej NHL, vidia sa iba sporadicky. Ivana má totiž pracovné povinnosti na Slovensku.

Topky.sk preto zaujímalo, aké majú plány do budúcnosti. Presťahuje sa kráska do USA?  „Všetko sa to deje za pochodu. V našom prípade sa nedá veľa plánovať,” tvrdí Ivana. A hoci si súkromie zvyčajne stráži, nám prezradila, ako jej vzťah s Mariánom vlastne funguje. Je to o kompromisoch. Ale keď dvaja chcú, dá sa všetko zvládnuť. On sa nebude môcť nikdy prispôsobiť, tak sa snažím všetko zladiť ja, prezradila tanečnica.

Práve ona je teda tou, ktorá vzťahu na diaľku veľa obetuje. Dokonca aj finančne atraktívne kšefty. „Občas odmietnem aj nejakú ponuku, aby som mohla za ním vycestovať,“ priznala Surovcová. Zdá sa, že úspešný hokejista si snáď lepšiu partnerku ani nemohol želať. Pri Ivane sa môže plne sústrediť na športové výkony a potom len počkať, kedy za ním blondínka priletí.

Vyzerá to však tak, že blondínke takýto stav absolútne nevadí a rada sa prispôsobí. Veď láska vraj aj hory prenáša. „Zatiaľ nám to klape, tak som spokojná,“ povedala Surovcová. Termín najbližšieho pobytu za oceánom ale ešte netuší ani ona. Ešte neviem, kedy tam pôjdem. Mám tu nejaké povinnosti, tak uvidíme,“ uzavrela tému svojho vzťahu Ivana.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu