Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Surovcová o vzťahu s Gáboríkom: Mám z toho obavy!

Surovcová s Gáboríkom musia prekonať náročné obdobie odlúčenia. Zobraziť galériu (7)
Surovcová s Gáboríkom musia prekonať náročné obdobie odlúčenia.

BRATISLAVA – Trápi sa! Tanečnica Ivana Surovcová (25) je už vyše dvoch mesiacov znovu zadaná. Jej novou láskou je úspešný hokejista Marián Gáborík (29). Topky.sk však zistili, že napriek obdobiu zamilovanosti prežíva dvojica aj menšie trápenie a obavy z ďalšieho vývoja ich vzťahu!

Ivana Surovcová tvorí s hokejistom Mariánom Gáboríkom pár viac ako dva mesiace. Ich láska však momentálne prežíva zaťažkávaciu skúšku. Športovec odišiel za veľkú mláku a tanečnica účinkuje v markizáckej šou Let´s Dance 5. Zisťovali sme preto, ako sa ich vzťah vyvíja. 

„Som šťastná a uvidíme, ako to bude pokračovať. Je to teraz trošku komplikované. Tým, že on je v Amerike a ja som tu. Mám z toho obavy,“ prezradila Surovcová. Niet teda divu, že intenzívne premýšľa, ako túto situáciu vyriešiť.

Jednou z možností je aj Ivanin odchod do USA. „Nechcem tu všetko nechať a teraz odísť, ale zrejme tam pôjdem neskôr za ním. Zvažujem, že tam začnem študovať,“ prezradila spôsob, ako by mohla byť zo svojou láskou, od ktorej ju momentálne delia tisícky kilometrov. Tanečnica sa zatiaľ vo svojich vyjadreniach vyhýba slovíčku ‚zaľúbená‛, takýto krok je však dostatočným dôkazom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu