Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dochrámaná Judínyová: Zachraňovať ju musel Skrúcaný!

Erika Judínyová sa nepríjemne zranila. Ratovať ju musel priateľ Štefan Skrúcaný. Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová sa nepríjemne zranila. Ratovať ju musel priateľ Štefan Skrúcaný.

BRATISLAVA – Zradili ju obľúbené topánočky! Erika Judínyová sa v stredu zúčastnila otváracej párty nového bratislavského podniku. Zábavný večer spojený s pracovnými povinnosťami ale pre moderátorku markizáckej Smotánky nedopadol najlepšie. Počas schádzania zo schodov sa totiž nepríjemne zranila - dochrámala si nohu. Tá ju bolela tak veľmi, že ju partner Štefan Skrúcaný musel odniesť domov na rukách.

Galéria: Fotoreportáž z otvorenia nového bratislavského podniku. Aké známe osobnosti si nenechali ujsť spoločenskú akciu?

Erika Judínyová sa netají svojou záľubou v topánkach na extrémne vysokých podpätkoch. V poslednej dobe si zamilovala extravagantnú bielu obuv z novej kolekcie prestížnej svetoznámej značky. Ako sa však najnovšie zdá, po stredajšej skúsenosti si ju na nohy tak skoro neobuje. Na párty sa v nich totiž nepríjemne zranila.

„Schádzala som dole zo schodov a zle som dostupila. Vyvrtol sa mi členok,“ povedala nám na adresu nepríjemného zranenia Judínyová. Ako tiež dodala, noha ju bolela tak veľmi, že ňou ani nedokázala hýbať. Do privolaného taxíka ju preto musel odniesť partner Štefan Skrúcaný na rukách.

Zranenie nohy moderátorku dosť vystrašilo. „Chceli sme ísť ešte v ten večer do nemocnice,“ prezradila blondínka, ktorá si opuch zatiaľ lieči prikladaním obkladu s octanovou masťou. „Pravdepodobne nie je nič zlomené. Plánujem s tým ešte ísť k doktorovi,“ uzavrela Erika.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na otvorení bratislavského podniku.

Green Budha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu