Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Judínyová a Skrúcaný ako čerstvo zamilovaní: Dôvernosti na akcii!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný svoju lásku neskrývali. Práve naopak - takto si humorista stískal nežnejšiu polovičku. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný svoju lásku neskrývali. Práve naopak - takto si humorista stískal nežnejšiu polovičku. (Zdroj: Oles Cheresko)

BRATISLAVA – Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný síce tvoria pár už niečo vyše roka, no ich správanie tomu vôbec nenasvedčuje. Koncom minulého týždňa sa objavili na spoločenskej akcii v Terchovej, kde na seba pútali pozornosť svojím správaním. Dvojica totiž pripomínala čerstvých zaľúbencov.

Keď sa zabávač Štefan Skrúcaný a moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová dali dokopy, mnohí si mysleli, že to je len mediálna hra. Ako sa však ukázalo, dvojica tvorí zamilovaný pár už niečo vyše roka. Zaujímavé je, že ich správanie stále pôsobí tak, akoby boli spolu iba pár týždňov. Pred pár dňami sa totiž objavili na spoločenskej akcii v Terchovej, kde pripomínali čerstvých zaľúbencov.

Vzájomné dotyky, milujúce pohľady, dlhé objatia. Dvojica svoju lásku vôbec neskrývala. Práve naopak, všetkým prítomným dávali sympatie jasne najavo. Skrúcaný sa svojej nežnejšej polovičke celý večer venoval. Keď bolo Erike chladno, starostlivo ju zohrieval.

Nedalo nám sa preto herca neopýtať, čo sa skrýva za ich neutíchajúcou láskou. „Veľmi si rozumieme, stále si máme čo povedať. Vždy sa snažíme vniesť do nášho života humor a najmä veľa sa rozprávať. Takže aj preto je naše spolužitie veľmi pohodové,” povedal pre topky.sk príležitostný moderátor. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu