Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tehotná Heringhová sa snaží: Chce byť viac sexi pre Kollára!

Andrea Heringhová zháňala podprsenku na svoje tehotenstvom zväčšené vnady. Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová zháňala podprsenku na svoje tehotenstvom zväčšené vnady.

BRATISLAVA - Nezanedbáva sa! Andrea Heringhová (31) je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva. No hoci nosí pod srdcom syna Borisa Kollára (46), nezabúda na imidž. Náš čitateľ ju pristihol v nákupnom centre s dcérkou Sarou Zoe (2,5 r.) dokonale nahodenú. Mamička v očakávaní dokonca navštívila aj obchod so sexi bielizňou, kde zháňala najmodernejšie kúsky. Zrejme chce byť pre svojho partnera stále atraktívna.

Vaše tipy

Ostro sledovaná! Andrea Heringhová sa pred pár dňami vybrala do nákupného centra spolu so svojou mamou a s dcérkou Sarou Zoe. Z týchto potuliek po obchodoch nám zaslal čitateľ topiek hneď v ten deň pár záberov. „To teraz? Veď tá predajňa bola úplne prázdna,” prekvapene reagovala na margo záberov  tmavovláska, ktorá v čase nášho telefonátu stále behala po nákupoch.

Amatérsky paparazzi zachytil Andreu v obchode so sexi bielizňou. „Hľadala som podprsenku,” priznala nám nastávajúca trojnásobná mamička. Heringhová zjavne ani v tehotenstve nezabúda dbať o to, čo má na sebe a ako vyzerá. Borisa Kollára však novým kúskom nakoniec neprekvapila. „Nevybrala som si nič,” prezradila. Možno v tomto období je pre ňu kvôli zväčšeným vnadám problematické kúpiť si príťažlivý a zároveň pohodlný kúsok.

Topky.sk zároveň zisťovali, ako sa momentálne bývalá playmate cíti. „V horúčavách je to dosť náročné, inak som v pohode. Mám trochu nižší tlak, ale nič vážne, som v poriadku,” povedala nám Heringhová, ktorá by mala Borisovi Kollárovi porodiť syna na jeseň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu