Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Únik tajných info z Hotela Paradise: Títo budú vo finále!

Toto sú vraj finalisti šou: Nela a Michal (vľavo), Viktor a Nikol. 
Zobraziť galériu (10)
Toto sú vraj finalisti šou: Nela a Michal (vľavo), Viktor a Nikol.

BRATISLAVA - Veľkolepý záver sa blíži! Hoci sú súťažiaci z Hotelu Paradise už nejakú dobu v teple svojich domovov, na obrazovkách Jojky a Primy stále bojujú o účasť vo finále. Ako však v súvislosti s vyvrcholením programu najnovšie vysvitlo, konečná štvorka je už známa. Podľa publikovaných informácií si rozprávkovú výhru 50 tisíc eur môže uchmatnúť táto štvorica.

Jeden škandál za druhým! V rámci šou Hotel Paradise od začiatku nebola núdza o pikantné momenty. Moderátorka Martina Gavriely sa napríklad mohla „pochváliť” pornominulosťou, súťažiaci Nikola Cigolinov zas robil v Amerike spoločníka bohatým gayom a médiá obletela aj nahá fotografia Nely Slovákovej.

Odchod celého štábu z Dominikánskej republiky sa tiež nezaobišiel bez incidentu. A teraz Jojka a Prima čelia ďalším nepríjemnostiam. Istý český portál totiž zverejnil mená finalistov, ktorí by mali začiatkom júla zabojovať o výhru 50 tisíc eur naživo v Bratislave.

„Aby ste nestresovali pri sledovaní, tak si zapíšte, že nakoniec postúpia Nela, Nikola, Viktor a Rocky (za toto nás Prima zabije, ale čo by sme pre vás neurobili),” napísali redaktori internetovej stránky superspy.cz. Hodnovernosť informácií dokladajú tým, že sa so súťažiacimi stretávajú na rôznych akciách a tí sú ochotní prezradiť všeličo.

Ak máme publikovaným menám veriť, znamená to, že do finále sa prebojovali samí Česi. Nela Slováková a Nikol Trojanová sú v šou od začiatku a určite by bola pre ne výhra veľkým úspechom. Momentálne slečny tvoria dvojice práve s Michalom Rockwoodom a Viktorom Valentom.

Tieto páriky sa vraj pobijú vo finále.
Zobraziť galériu (10)
Tieto páriky sa vraj pobijú vo finále.

Tip: Pozrite si šou Hotel Paradise na JOJke. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu