Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechutný šok hneď na úvod: Jojkársku súťažiacu privítal nahý!

Niko stratil všetky zábrany a v jojkárskej šou Mama, ožeň ma takto privítal poslednú súťažiacu. Zobraziť galériu (6)
Niko stratil všetky zábrany a v jojkárskej šou Mama, ožeň ma takto privítal poslednú súťažiacu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Na toto zoznámenie tak skoro nezabudne! Nikola Cigolinov (33) je známy tým, že sa rád pýši svojím vyšportovaným telom pri každej možnej a aj nemožnej príležitosti. Nie je tomu inak ani v jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma, v ktorej si hľadá ženu svojho života. Keď k nemu dorazila už aj tretia súťažiaca, privítal ju naozaj nevšedne - úplne nahý a s ponožkou na prirodzení.

Nikola Cigolinov, ktorý sa zviditeľnil najmä účinkovaním v Hoteli Paradise, už počas svojho pobytu v raji rád vystavoval svoje dokonalé telo na obdiv. V súčasnosti hľadá ženu svojho života v jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma, kde o jeho srdce ešte do včera bojovali iba dve dámy. Tie však svalnáča veľmi neohúrili. Aj preto sa zrejme spoliehal, že do tretice mu štáb hodí do náruče vysnívanú krásku brazílskeho typu. Aby ju patrične privítal a okúzlil hneď na prvom stretnutí, rozhodol sa, že si na zoznámenie s ňou oblečie len ponožku. Tú si nastokol na prirodzenie, telo mal obnažené.

„Niko, pripadá mi to úchylne. Ale ak chceš, aby ťa spoznala takého, aký naozaj si, tak si to nechaj takto,“ poradila svojmu kamarátovi Niki, na čo nádejný ženáč pohotovo reagoval. „Ja si myslím, že ma bude mať rada,“ nenechal sa odradiť Niko. Novú súťažiacu Petru však skôr nepríjemne šokoval ako milo prekvapil. Z jeho obnaženého privítania bola zaskočená a nevedela, ako má reagovať. Na jej názore však zrejme napumpovanému východniarovi nezáležalo. Veď od exotickej fešandy mala ďaleko.

Ako sme vás na topkách nedávno informovali, Cigolinov s predvádzaním svojho nahého tela nemá problém. Vo voľných chvíľach si privyrába ako striptér. Čo ešte odhalí v jojkárskej šou? Na to si budeme musieť počkať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu